Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis: ,,Tu ai adus România în starea asta”

Publicat: 03 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana Bahmuțeanu mesaj dur pentru Klaus Iohannis Tu ai adus România în starea asta
Vedeta a mărturisit că apreciază enorm tăria de caracter a prietenei sale, de a publica două cărți, în contextul în care trece printr-o perioadă extrem de dificilă

Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj dur către președintele Iohannis după scandalul pe care l-a făcut în supermarket. Jurnalista s-a aliat mișcării „Nu vreau” inițiată pe Facebook de cântărețul Dan Bitman și a refuzat să poarte recent masca de protecție la cumpărături.

Într-un dialog purtat cu Cozmin Gușă, Bahmuțeanu a reamintit declarațiile făcute de președinte în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde au murit mai mulți oameni.

Spune, vai, România e un stat eșuat. Păi tu ai adus România în starea asta de eșec, nu altcineva, domnule președinte”, a spus Bahmuțeanu pe Youtube.

Adriana și-a exprimat apoi dorința ca președintele să plece din fruntea statului, gândindu-se dacă acesta va renunța la orgoliu și va face un pas în spate după toate controversele create în jurul său.

De ce nu poartă mască Adriana Bahmuțeanu mască

”Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu este decisă să lupte până la capăt împotriva a ceea ce numește a fi o adevărată ”dictatură medicală”, ea susținând că este împiedicată să își exercite drepturile fundamentale.

Adauga un comentariu