Cancan

Adriana Bahmuțeanu, prima apariţie după operaţia complicată: “Trebuie să stau cu ciorapul sexy 10 zile ca să se vindece”

Publicat: 14 oct. 2020

Adriana Bahmuțeanu a avut prima apariţie după operaţia complicată pe care a avut-o în cursul zilei de ieri. Este vorba despre operaţie de varice, şi se pare ca vedeta TV a trecut cu brio peste intervenţia chirurgicală. Fosta soţie a lui Silviu Prigoana a mărturisit fanilor că trebuie să poarte un ciorap special pentru că operaţia să se vindece.

Adriana Bahmuțeanu a făcut publice primele imagini după ce s-a operat de varice şi, spre surprinderea celor care se tem de această intervenţie chirurgicală, fosta prezentatoare stătea în picioare. În timpul declaraţiilor, ea a dezvăluit una dintre recomandările făcute de specialistul care s-a ocupat de cazul ei; respectiv că trebuie să poarte un ciorap special timp de 10 zile pentru că operaţia să se vindece mai repede.

Adriana Bahmuțeanu, prima apariţie după operaţia complicată

În vârstă de 46 de ani, Adriana Bahmuțeanu s-a filmat azi în salon, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţii, unde a scăpat pentru totdeauna de durerile chinuitoare provocate de varice. În timpul unui videoclip în care apare alături de profesorul doctor Mircea Pătruţ şi Cristina, asistenta-şefă a spitalului Tulkarem, vedetă a povestit ce s-a întâmplat în timp ce i se făcea intervenţia chirurgicală.

“(…). Nu puteam să merg bine, se umflau, nu a fost neapărat un calvar, dar a fost total neplăcut. Pentru că veneam acasă cu picioarele butuci, îmi dădeam cu un gel special ca să se mai desumfle.Şi, m-am gândit că, după ce se termină cu alegerile astea care aţi văzut şi voi cum sunt, că nu mai ştii… ce se întâmplă! M-am gândit să am grijă de mine (…). Recunosc că îmi era frică, dar este o operaţie foarte uşoară. Deci, stai cu picioarele sus, faci glume, râzi… coborî de pe masă şi pleci acasă. Eu tocmai am ieşit (n.r.: din sala de operaţie), încă nu mi s-a terminat perfuzia. (…)”, a spus Adriana Bahmuțeanu în video-ul de mai jos.

După ce specialistul a explicat în ce a constat intervenţia chirurgicală a fostei prezentatoare, aceasta a mai dezvăluit că trebuie să poarte un ciorap special pentru că operaţia să se vindece.

“Deci, trebuie să stau cu ciorapul ăsta sexy 10 zile ca să se vindece, operaţia este foarte uşoară. (…). Am scăpat de o problemă grea. Sunt bine. Trebuie să merg acum câte două ore pe zi. Am fost anesteziată local, a fost totul ok, chiar am ascultat muzica. M-am speriat la început, am zis că stau, că mă mai gândesc. Decât să mă doară în fiecare zi, mai bine să vin să fac asta. Am scăpat de o problemă de sănătate pe care o aveam de ani de zile (…)”. Puteţi asculta toate declaraţiile făcute de Adriana Bahmuțeanu din spital dând play la clipul de mai jos.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe masa de operaţie din cauza politicii

Campania electorală a costat-o destul de scump pe Adriana Bahmuțeanu. Vedetă, care a candidat pentru funcţia de Primar al sectorului 1, a ajuns pe masa de operaţie după această experienţă. Fosta soţie a lui Silviu Prigoana are probleme mai vechi din cauza varicelor. Acestea s-au agravat din cauza efortului pe care l-a susţinut în timpul campaniei.

În campanie am mers câte 20 de kilometri pe zi, 10 dimineaţa şi 10 seara. Nu am vrut să fac campanie electorală din maşină, am preferat să merg între oameni, pentru că asta cred că trebuie să facă orice politician. Însă lucrul ăsta m-a costat scump. Picioarele s-au umflat, am dureri mari, aşa că a trebuit să mă programez pentru operaţie”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmțeanu a intrat în operaţie marţi, 13 octombrie, şi a apelat la unul dintre cele mai bune spitale private din Bucureşti. Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru vedeta TV.

Adauga un comentariu