Cultural

Adriana Iliescu trece prin emoții mari cu Eliza. Fiica acesteia se află în sesiune

Publicat: 05 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana Iliescu trece prin emoții mari cu Eliza. Fiica acesteia se află în sesiune
Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este o studentă de succes la două facultăți, obținând numai note de 9 și 10

Adriana Iliescu are toate motivele de mândrie în ceea ce o privește pe Eliza. Tânăra este studentă la două facultăți și acum este în sesiune.Chiar dacă este o provocare pentru un student să se ocupe de examenele pentru două facultăți, Eliza se descurcă excelent și Adriana Iliescu este extrem de fericită.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, are acum 19 ani și este studentă la două facultăți: Facultatea de Litere a Universității București, specializarea limba și literatura română, precum și Facultatea de Filosofie. Nu doar că obține numai note de 9 și 10 la facultățile la care învață, dar Adriana Iliescu afirmă că Eliza o sprijină și în activitățile din bucătărie.

Adriana Iliescu trece prin emoții mari cu Eliza

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este o studentă de succes la două facultăți, obținând numai note de 9 și 10. Această performanță aduce mândrie celei mai în vârstă mame din România, mai ales că Eliza se află în sesiune în prezent, ceea ce nu este deloc ușor să gestioneze toate examenele în paralel.

„Fata este în sesiune acum. Este foarte bine, învață, este responsabilă. Nu am probleme cu ea. În rest, suntem bine, am început anul cu bine. Nu ne plângem’, a declarat Adriana Iliescu pentru Click!

Adriana Iliescu recunoaște că fata îi cere ajutor ori de câte ori poate, iar împreună fac o super echipă.

„Eliza este la examen acum. Sunt foarte mulțumită de ea. Vineri a avut de predat și un referat și tot așa. Suntem sănătoase amândouă, ne înțelegem de minune, avem cărți în casă. Îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare, ea este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine.

Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă. Astăzi a mai avut un examen la facultate, așa că de dimineață m-am trezit și i-am pregătit o prăjitură. Și ea gătește în casă, sunt tare mândră de ea. Eu nu știu să pregătesc spaghete bolognese și le face Eliza’, a dezvăluit Adriana Iliescu pentru click.ro, într-un interviu mai vechi.

Cum se descurcă cu cheltuielile Adrian Iliescu

Eliza a absolvit liceul cu titlul de șefă de promoție, fiind absolventă a Colegiului „Dimitrie Paciurea”. Ea a obținut media 9,5 la examenul de Bacalaureat și a devenit ulterior studentă la Facultatea de Litere și, cu taxă, la Facultatea de Științe Umane.

Fosta profesoară a anunțat că va suporta costurile educației fiicei sale utilizând pensia și indemnizația pe care le primește. În situația în care vor fi necesare resurse financiare suplimentare, aceasta este deschisă să obțină un împrumut bancar.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate.

Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!, a declarat Adriana Iliescu, mama Elizei.

Adauga un comentariu