Cancan

Adriana Trandafir, biografie incompletă pe Wikipedia. Cum se descurcă actrița la Asia Express

Publicat: 26 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana Trandafir biografie incompletă pe Wikipedia. Cum se descurcă actrița la Asia Express
Adriana Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România

Cu toate că este foarte cunoscută și iubită de români, despre actrița Adriana Trandafir se găsesc puține informații pe Wikipedia. Anul acesta, artista a participat alături de fiica ei la emisiunea Asia Express, unde s-a descurcat onorabil.

Adriana Trandafir are o carieră de aproape 45 de ani, debutul său având loc în 1977, când a jucat în filmul „Pentru Patrie”. De atunci a fost implicată în numeroase proiecte artistice, ajungând o artistă foarte îndrăgită de public. În plan personal, Adriana fost căsătorită de două ori și are doi copii, însă niciunul dintre aceștia nu i-au călcat pe urme din punct de vedere profesional.

Adriana Trandafir pe Wikipedia

Biografia actriței de pe Wikipedia conține date incomplete. Aici sunt precizate doar filmele în care a jucat Adriana Trandafir, facultatea pe care a absolvit-o, precum și data și locul nașterii. Pentru ca biografia actriței să fie completă, trebuie adăugat că, la vârsta de șapte ani, a întâlnit-o pentru prima dată pe Maria Tănase. Această întâlnire a fost momentul în care Adriana a decis că vrea să devină actriță.

În 1988, la spectacolul omagial Pasărea Măiastră, dedicat Mariei Tănase, Adriana impresiona publicul cu talentul său. În plus, ani mai târziu actrița devenea președinta Fundației „Maria Tănase”. În 1979, Adriana Trandafir a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale, ca șefă de promoție. Pe băncile facultății, a învățat că „publicul nu poate fi mințit, stă doar în puterea actorului să transforme minciuna în miracol. Atunci publicul răspunde și se creează acel sublim magnetism între actor și public.”

În privința copiilor, Adriana are o fiică din a doua căsătorie – pe Maria Speranța. Cu toate acestea, ea mai are și un fiu din primul mariaj – Ștefan Bogrea. Din păcate pentru ea, fostul soț a câștigat custodia, fiind susținut în instanță chiar de socrul său – tatăl Adrianei. Din această cauză, Ștefan și Maria Speranța au stat despărțiți o mare parte din copilărie, dar la momentul actual sunt prieteni și țin legătura. Însă niciunul dintre copii nu i-a călcat pe lume, alegând alte meserii. Maria Speranța urmează o facultate de management și marketing, iar Ștefan este profesor.

Actrița participă cu fiica ei la Asia Express

Ajunsă la o vârstă apreciabilă, Adriana Trandafir participă alături de fiica ei, Maria Speranța, în sezonul 4 al emisiunii Asia Express. Deoarece este o emisiune extrem de dinamică, lucrul acesta le-a dat multe bătăi de cap celor două concurente. Cu toate că au avut multe emoții pentru că nu știau la ce probe vor fi supuse a doua zi, Asia Express a fost aventura vieții lor și se consideră norocoase că au avut această experiență.

Într-un interviu pentru Cancan, Adriana Trandafir a declarat că participarea la emisiunea de pe Antena 1 alături de Maria Speranța a făcut-o să realizeze că „dacă ne despărțim acum, totul va fi bine în ceea ce o privește pe Maria Speranța. Mi-am dat seama că poate să funcționeze și fără mine, că și-a luat zborul din brațele noastre, ale părinților și că de acum încolo își are viața în mâini și așa cum și-o va face, așa și-o va trăi.”

De-a lungul competiției, Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au înțeles bine chiar și cu unii adversari, în special cu Emi și Cuza, de la Noaptea Târziu. Cu toate acestea, cele două nu s-au înțeles atât de bine cu Zarug și Lorelei Bratu. În ediția de miercuri, 13 octombrie, celebra actriță le-a declarat război celor doi, după ce au fost nominalizate la cursa pentru ultima șansă. Adversarii, autostopul și căutarea cazării nu au fost singurele probleme de care au avut parte Adriana și Maria Speranța, pe Drumul Împăraților. În altă ordine de idei, un rezumat despre parcursul echipei Maria Speranța – Adriana Trandafir, la Asia Express, ar completa cu succes biografia deja existentă pe Wikipedia.

Adauga un comentariu