Cancan ultimă oră

Adriana Trandafir nu va fi prezentă la cununia religioasă a fiului ei. Cum se înțelege actrița cu viitoarea noră: „Din păcate…”

Publicat: 23 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana Trandafir nu va fi prezentă la cununia religioasă a fiului ei. Cum se înțelege actrița cu viitoarea noră Din păcate...
Adriana Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară

Adriana Trandafir a dezvăluit că nu va fi prezentă la cununia religioasă a fiului ei. Cum se înțelege îndrăgita actriță cu viitoarea ei noră, Valentina. Ce a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Adriana Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, se pregătește pentru un moment important în viața ei familială, însă cu un regret profund în suflet.

Adriana Trandafir nu va merge la cununia religioasă a fiului ei

Fiul său, Ștefan, se pregătește să își oficializeze relația cu iubita sa, Valentina, într-o ceremonie programată pe 18 mai. Cu toate acestea, Adriana Trandafir va lipsi de la cununia religioasă a băiatului ei din cauza unui proiect de lucru în străinătate.

Cu toate acestea, Adriana Trandafir și-a manifestat hotărârea de a face parte dintr-o altă parte importantă a evenimentului familial și anume petrecerea.

Actrița se înțelege de minune cu viitoarea ei noră, Valentina, și consideră că rar se găsește o persoană bună ca ea.

„Pe 18 mai am să fiu soacră mare. Ștefan se căsătorește (…) Valentina, soția lui, este o persoană absolut deosebită, chiar i-am și spus: „Atenție, păstreaz-o pentru că s-ar putea să o pierzi și fete așa bune nu mai găsești”. Sunt emoționată pentru că a așteptat să facă pasul ăsta. (…) Va fi o petrecere, nu nuntă, cu cei dragi, în care toată lumea să se simtă foarte bine și să fie o atmosferă relaxantă. (…) Nu va fi în aceeași zi (n.r. și cununia religioasă). Din păcate, eu nu voi fi la cununia religioasă, pentru că am un proiect în străinătate și nu am cum să ajung, dar nu vor merge decât împreună cu nașii, fapt pentru care mă rezerv pentru petrecerea cea mare”, a mărturisit Adriana Trandafir, pentru Antena Stars.

Actrița își dorește să devină bunică

Adriana Trandafir își dorește din tot sufletul să devină bunică și așteptă cu nerăbdare să își strângă nepoții în brațe. Actrița este de părere că va fi perfectă la capitolul acesta, dar rămâne de văzut când vor face copiii ei un asemenea pas important.

„De abia aștept (n.r. să devină bunică). Nu este un rol, este cred că un capitol la care o să fiu perfectă”, a adăugat actrița.

Actrița este foarte implicată atunci când vine vorba de copiii ei și are mare grijă să îi sprijine și să le fie alături atât la bine, dar și la greu, indiferent de situație.

Adauga un comentariu