Local

Incident aviatic la Iași! Aeronavă de mici dimensiuni, aterizare de urgență pe un câmp din Miroslava – GALERIE FOTO, LIVE VIDEO, UPDATE

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Incident aviatic la Iași Aeronavă de mici dimensiuni aterizare de urgență pe un câmp din Miroslava - GALERIE FOTO LIVE VIDEO UPDATE
Aterizare forțată la Miroslava

Joi, 23 mai, a avut loc un incident aviatic pe raza județului Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forțat în zona sensului giratoriu de la Valea Ursului, din comuna Miroslava.

UPDATE: Pilotul, Ioniță Adrian, susține că la scurt timp de la decolare a simțit că ar fi probleme la motorul aeronavei. De la 115 metri înălțime au început procedurile de aterizare forțată.

Cele 3 persoane aflate la bordul aeronavei se îndreptau spre Cluj.

Citește și: El este proprietarul aeronavei ce a aterizat pe câmp la Miroslava. Aparatul de zbor, estimat la suma de 100.000 euro

Știre inițială: În interior se aflau 2 persoane de sex masculin care nu necesită îngrijiri medicale.

La fața locului intervine o autospecială de stingere din cadrul Detașamantului 1 de Pompieri Iași și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județeană Iași.

„Asigurare măsuri specifice pentru o aeronavă de mici dimensiuni aterizată forțat în zona sensului giratoriu de la Valea Ursului din comuna Miroslava. În interior se aflau 2 persoane de sex masculin care nu necesită îngrijiri medicale.

La intervenție se deplasează o autospecială de stingere din cadrul Detașamantului 1 de Pompieri Iași și o ambulanță din cadrul SAJ Iași”, a transmis ISU Iași.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii. Revenim!

Comentarii
  • Dacă pînă acum apărăm pe cei care filmează pe domeniul public ca e absolut normal și au dreptul acum nu sunt de acord cu madam care filmează deoarece ea nu realizează ca se află si încalcă pe o proprietate privată fără acordul proprietarului !, cît despre “aeronava “ de fapt este mai mult o lădiță pentru prune cu motor și elice

  • @realitatea – cand o sa te urci tu intr-o ladita din asta pentru prune cu motor si elice, sa ne dai si noua un semn. Multi dintre voi ati vazut avioane doar pe cer si le desenati cand erati mici si cam atat..

  • Citez: „Cele 3 persoane aflate la bordul aeronavei se îndreptau spre Cluj.”
    Avionul ULM YR-5699 are 2 locuri, unde l-au ascuns pe al 3-lea pasager?

Adauga un comentariu