Titlurile zilei

Afaceristul Ețcu a depus plângere la poliție după bătaia încasată. Cine l-a lovit și de unde a plecat scandalul? (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 12 apr. 2023
_____ Vizualizări 45 Comentarii
Afaceristul Ețcu a depus plângere la poliție după bătaia încasată. Cine l-a lovit și de unde a plecat scandalul EXCLUSIV - FOTOVIDEO
Afaceristul Ețcu a depus plângere la poliție după bătaia încasată

Afaceristul Ețcu a depus plângere la poliție după bătaia pe care au încasat-o atât el, cât și fiica sa, Florentina Ețcu. Se pare că ies la iveală noi detalii importante din scandalul monstru care ar fi fost provocat de ei

Cornel Ețcu este dezvoltator imobiliar și fratele patronului Ral Construct, Silviu Ștefan Ețcu. În noaptea de 8/9 aprilie 2023, în fața unui club din centrul orașului, afaceristul și fiica sa au fost „cumințiți” de către un grup de 3 bărbați care erau în stare de ebrietate.

Afaceristul Ețcu a depus plângere la poliție după bătaia încasată

Scene de film în familia Ețcu. Cornel și Florentina Ețcu au fost la un pas de a ajunge pe paturile de spital după bătaia pe care au luat-o în centrul orașului. Deși totul ar fi început din cauza lor, pentru că, potrivit surselor reporterilor BZI, scandalul a pornit de vineri (n.r. – 7 aprilie 2023) și s-a încheiat sâmbătă noapte, aceștia vor să-și „spele păcatele” și să pozeze doar în ipostazele de victime. Au depus plângere la poliție împotriva agresorilor. Cei doi au menționat niște nume, ca fiind agresorii, dar pe imagini apar doar doi dintre ei, adică Alin Petrișor și Mihai Apostol.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au efectuat verificări și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, dar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Vor să pozeze în ipostaze de victime ca să iasă cu basmaua curată?!

În noaptea de 8/9 aprilie, mai mulți oameni l-ar fi văzut în club pe afaceristul, Cornel Ețcu, ca fiind recalcitrant. Un bărbat mărturisește, sub protecția anonimatului, faptul că dezvoltatorul s-ar fi luat de niște copii care încercau să danseze, pentru că nu avea loc la masă.

„Ețcu dădea palme la copii ca să își facă loc. Dădea din coate și îi lovea pe oameni fără nicio jenă. Inițial nu l-a cunoscut pe băiatul lui Holicov, cel mai mic, a vrut să se ia și de el, până i-a explicat situația. Apoi, erau prieteni, că doar e o poveste întreagă în spate. Din fire, acești oameni sunt scandalagii când ies undeva și nu le convine câte ceva”, spune un bărbat care a fost prezent la eveniment.

Astfel, afaceristul ieșean a depus plângere la poliție, iar oamenii legii continuă ancheta. Rămâne de văzut cine au fost cu adevărat agresorii implicați în incident.

Comentarii
  • Un ghertoi care a muls vaca toata tinererea si acu isi da aere de parvenit. Nu vad nicio vinataie, a fost frecție ce ai primit. Cu ce drept agresezi tinerii in club? Lasa ca vin la proces si depun mărturie impotriva ta. Nu uita ca si in club sunt camere

  • Ți-ai pus multa lume in cap ghertoiule!
    Cum să mergi prin club și să te împingi in oameni?
    Toți ochii sunt îndreptați spre tine.

  • Nu ți e rusine mârlete cu gunoiul ăla de fată pe care îl ai?A tras tot orașul la ea și ea tot zdreamta penală moare?!?!Te mai lauzi ca le o și sugi la oameni DIP ce își termină pedeapsa,sifon obosit ce ești,târâne am ouăle in kizda la fata ta…:))

  • Mircea Silvestre vinde cocaina la 400 lei gramul si iarba la 50 de lei pe george cosbuc nr 70 la vila sunați cu încredere +40 749 322 076

  • Toti v ati adunat ma cunoscatorilor sub anonimat si toti jigniti. Dati ba comentarii cu numele vostru, daca tot aveti sange in instalatie. Vrabia malai viseaza si calicu praznic. Asa si voi, acum e sansa voastra sa va varsati frustrarile.

  • Fa proastelor!
    Fa handicapaților!
    Ce va injectați fa in buze fa idioatelor?
    Nu vedeți că sunteți hidoase?
    Aratati că un cur cu hemoroizi…
    Toate fa!
    Doamne ce generație de retardate și cretine!

  • Da ce a dezvoltat juvetele asta de i mare dezvoltator, a dezvoltat vre o cotineata de găini și a inventat cotețul pentru porci?,,,, hai sa fim serioși, la ce sa dus la politie, ce sa i facă politia, sa i repare și zugrăvească muianul de godac cu care e înzestrat?

  • Vin acasă sa fac dreptate și sa ii linșez pe băieți ăștia de la bătut pe om și pe fata aia. Vin cu Danel fratele meu zmardoi de la tzara. Vin Cioatele mici sa rupă Gurile la fraeri.

  • Alooo ISJ Iași, treziți va și sesizați va, ca asemenea învățătoare-profesoara care rupe cluburile în doua, consuma alcool și generează scandal pe unde trece, NU are ce cauta sa ne educe și sa ne învețe copii noștri, în sec 2 trebuia data afara din sistem,,,,,,,,,, tara lui papura educatul

  • Acest jeg a băut in club cu luptătorii de la K1:Cozmâncă,Rambo și Năstase.toată seara a pus mâna pe fund fetele care era în jurul lui și a dat intenționat peste toți cei din jurul lui înjurândui.Luptătorii K1au văzut că este un om violent și fff agresiv au plecat iar el a continuat să se ia de toată lumea din jurul lui.La ieșire din club sa luat de femeile celor care l au batut,ce a căutat aia a găsit.Poliția să ia declarații la angajații clubului.

  • Să povestească acest “afacerist” ce a făcut la cumătria nepoatei sale(fata lui Silviu)ce ia facut artistei Andra Măruță,abia au putut rudele să îl scoată de la petrecere că mai avea un pic și o viola pe ANDRA

  • Toți din comentarii sunteți niște jeguri și sper sa pățiți la fel sa va rupa copiii in bătaie. Amin acum am păcătuit in săptămâna mare.

  • Duminică dimineață acest EȚCU căuta băieți să meargă cu el să îl bată pe PETROVICI și prietenii lui🤣😂.Îi căuta pe Cordoane😂🤣🙈

  • @Un Avocat

    Da ti numele mare avocat ce esti. Nu ti-ar fi rusine oleaca!? Care este problema ca iese in club? Are 23 de ani, e tanara. Daca e invatatoare ce?! Trebuie sa se pocaiasca, sa stea cu broboada si inchisa in casa eventual? Jeguri ordinare ce sunteti, ati ajuns toti instanta morala. La ce sa se sesizeze ISJ ul? Care este relevanta comentariului tau? Cum ii afecteaza activitatea profesionala faptul ca IN TIMPUL EI LIBER isi permite sa se distreze? Parca ar aduce elevii in club cu ea. Nici nu stii ce fel de invatator e, habar nu ai ce capacitate are sau cat de bine isi face treaba dar te trezesti vorbind asa ca sa te afli si tu in treaba.

  • Așa și cu ce ii afecteaza calitatea de dascăl faptul ca și a luat bătaie de la niște bestii care nu au ce cauta intre oamenii normali?
    Nu sunteți normali la cap 😂

  • Țărănoiul asta crede că are bani și face ce vrea în oraș și se mai și umfla pe spatele la alții dar el nu știe că sunt puști în oraș care fără nici o remușcare îți poate umple hoitul cu plumb ⚰️🪦

  • Eu nu stiu de ce patronii de cluburi nu se reprofileaza ; ar trebui deschise cluburi exclusiv pentru „interlopi” , tarani , marlani ,tartani ,ghertoi ,unde acestia sa aiba acces la mai multe tipuri de distractii , cum ar fi :
    1) Camera cioatelor – unde acestia sa se poate privi pret de cateva minute si sa se bata ulterior
    cu bate de baseball si rozete puse la dispozitie de conducerea clubului.
    2) Camera scaunelor – unde acestia sa se poata bate cu scaune ; atat cu scaune tari ,din lemn masiv .. cat si cu „scaune moi”
    3) 1 singur calculator cu winamp + o masa de biliard .. fara bile … doar cu tacuri daca se poate ,multe tacuri.
    4) Camera stuchitului – unde partenerelor lor se pot scuipa nestingherite.
    Patronii trebuie sa intelega ca e vital sa recreeze imaginea unui butic de tara pentru ca multi dintre clientii lor tanjesc dupa asa ceva , si vedeti si voi ce se intampla .
    Chiar nu se poate face nimic in tara asta dom’le ?Adica cum exista comunitate lgbtq .. de ce nu poate exista o comunitate si pentru astia ?

  • Pt Relevanta: ca profesor, învățător, educator ai dreptul la distracție și o viata normala, numai ca fiind o persoana publica formator de educație este musai sa ai o conduita etica, morala și în timpul liber,,,,,, cum v or reacționa elevii și cum o v or respecta și privi pe doamna învățător-profesor când vor citi de pe net s au din mass media ca ea în timpul liber bea de rupe și se bate când și cu cine vrea ea, ce prestanta și autoritatea mai ai tu ca profesor asupra acestor copii? ,,,,,, într-adevăr asta e adevărată România Educata

  • Baietii ăștia plini de bani au impresia ca pot cumpara orice. Nu se leagă nimeni de ei ca vezi Doamne, sponsorizează nu stiu ce interlop… și uite asta dansezi mai departe, cu capul plecat, sa nu cumva sa îi ofensezi. Ca Eţcu mai sunt mulți, mai mult sau mai putin agresivi, in toate cluburile din Iasi. Clienți VIP, sparg bani mulți, paza ii ține in brațe sa nu cumva sa fie deranjați. Toate astea până ies afara din club și se întâlnesc cu unul căruia nu ii pasă de figurile lui. Fapta e într-adevăr gravă, dar vreo doua palme merita de mult

  • Pardon de expresie, dar daca oricine din club ii dadea o basina eroului, ii mai mureau si 2 din familie. A mai fost un caz si la Podu Iloaie.

  • El fiind ‘prieten’ cu Cordunenii, normal că nu zice de sclavul de Petrovici! Vedeți mai bine cine a rupt muia in el.

  • @Avocat
    Domnu avocat care nu va dati numele, de unde stii cat bea? Ai stat cu fiola si ai vazut cat a baut (nu ca ar conta, ca a facut o in timpul ei liber, nu la scoala)? Si de cand si pana cand victima e vinovata? Asta 1 la mana, daca nu-si faceau astia vizualizari pe numele lor nici nu existau articolele astea si 2 poate sa bea si sa faca exact ce doreste atata timp cat o face in timpul liber, iar la scoala este exemplara. Cat despre asa zisul respect al elevilor, asta tine de educatia pe care i-o dai odraslei acasa. Ca nu da shoot uri cu elevii pe catedra si nici nu-i ia la club cu ea. Mai uitati va si la propia viata si conduita si apoi stati si judecati pe altii. Orice cadru didactic trece prin inspectii scoalare, interactioneaza cu parinti, samd. Daca este acolo, inseamna ca merita sa fie acolo. Nu te mai da atata de pamant cu “educatia din Romania” si vezi si prin afara ca sunt suficienti tineri profesori/invatatori care au dreptul sa aiba si ei tinerete si sa se distreze fara sa fie sub lupa sau judecati.

Adauga un comentariu