Calatorii

Agenţia de turism Tarom Tours. Decizia luată de operatorul naţional TAROM

Publicat: 11 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Agenţia de turism Tarom Tours. Decizia luată de operatorul naţional TAROM
Agenţia de turism Tarom Tours

Agenţia de turism Tarom Tours. Compania naţională de transport aerian vrea să înregistreze la OSIM agenţia Tarom Tours. Această agenţie de turism este una dintre cele mai vechi de pe piaţa românească, ea existând încă din 1994. Principalul produs turistic oferit de Tarom Tours este pachetul city break organizat pe cursele de linie ale companiei. Acesta include sejururi variabile, în funcţie de dorinţele clienţilor, cu minimum două nopţi de cazare.

Agenţia de turism Tarom Tours. Disneyland Paris, printre cele mai vândute destinații

Printre destinaţiile vândute de această agenție e vacanţa la Disneyland Paris, ofertă care s-a bucurat şi se bucura în continuare de succes, ca urmare a facilitaţilor acordate copiilor de către companie. Ofertă din capitala Franţei este completată de sejururi pe litoralul din Turcia, Grecia, Spania, Croaţia, Franţa, inclusiv programe sociale şi de seniori.

Compania are în oferta city break-uri la Amsterdam, Amman, Barcelona, Belgrad sau Beirut. De asemenea oferă şi în România în oraşe precum Oradea, Iaşi, Cluj-Napoca sau Alba Iulia.

Tarom Tours lucrează cu asiguratorul Colonnade Insurance S.A Luxembourg – Sucursala Bucureşti.

Oferta de toamnă TAROM. Valabilă pentru toate buzunarele

Compania va percepe tarife de la 119 euro pentru bilete dus-întors între Bucureşti şi Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino şi Lyon.

Tarife începând cu 139 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, vor fi valabile pentru rutele Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona şi Erevan.

O altă categorie de bilete, de la 159 de euro, dus-întors, cu toate taxele, vor fi valabile pentru traseele Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid şi Londra.

Adauga un comentariu