Calatorii

Oferta de toamnă TAROM. Bilete de avion începând de la 119 euro

Publicat: 31 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oferta de toamnă TAROM. Bilete de avion începând de la 119 euro
Oferta de toamnă TAROM

Oferta de toamnă TAROM. Veste senzationatala pentru pasionaţii de călătorii. Compania aeriană de stat TAROM vine cu o ofertă de nerefuzat. Astfel, operatorul naţional a lansat oferta de toamnă. Aceasta este valabilă în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie. TAROM a scos la vânzare bilete începând de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pe mai multe rute externe, potrivit unui comunicat al companiei, citat de Agerpres.

Oferta de toamnă TAROM. Valabilă pentru toate buzunarele

Compania va percepe tarife de la 119 euro pentru bilete dus-întors între Bucureşti şi Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino şi Lyon.

Tarife începând cu 139 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, vor fi valabile pentru rutele Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona şi Erevan.

O altă categorie de bilete, de la 159 de euro, dus-întors, cu toate taxele, vor fi valabile pentru traseele Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid şi Londra.

Oferta este valabilă pentru cursele operate de Tarom în perioada 18 noiembrie – 14 decembrie 2019 şi 11 ianuarie – 31 martie 2020 (data ultimului retur). De asemenea oferta este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Biletele pot fi achiziţionate în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie 2019 şi sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro.

Toţi pasagerii Tarom beneficiază gratuit de transportul bagajului de cabină, bagajului de cală, catering la bord şi check-in.

TAROM, cea mai veche companie aeriană din ţară

TAROM este transportatorul de pavilion şi cea mai veche companie aeriană din România. Sediul îl are în Otopeni, în apropiere de Bucureşti. Aeroportul Internaţional Henri Coandă este sediul central şi centrul său principal. În prezent, este cea de-a doua companie de transport aerian din România, bazată pe destinaţii internaţionale.

Adauga un comentariu