Actualitate

Aglomerație la înmormântarea lui Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian

Publicat: 03 dec. 2020
Înmormântare Nicolae Duduianu
Înmormântare Nicolae Duduianu

Înmormântarea lui Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a creat joi, 3 decembrie, o aglomerație de nedescris în fața cimitirului.

Polițiștii locali, jandarmii, poliția rutieră și un comandat din conducerea Poliției Locale Sector 5 au încercat să asigure ordinea la Cimitirul Tudor Vladimirescu din București, pe Șoseaua Antiaeriană.

Respectarea distanțării sociale a fost imposibilă, zeci de persoane dorind să-și ia rămas bun de la Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian. Fondatorul clanului Duduianu a murit marți la Penitenciarul-Spital Mioveni.

Înmormântarea lui Nicolae Duduianu trebuia să fie secretă

Locul și ora înmormântării ar fi trebuit să rămână secrete pentru a se evita o aglomerație, dar secretul nu a fost păstrat și astfel peste 50 de persoane s-au adunat la cimitir în speranța că vor putea să participe la înmormântarea liderului Duduienilor. Oamenii sunt ținuți la distanță de forțele de ordine.

Elvis Pian a ieșit să vorbească cu cunoscuții să le explice că nu poate să intre nimeni pentru că prevederile legale anti-COVID interzic accesul unui număr mare de persoane la înmormântări.

Un comandant din Poliția Locală Sector 5 a declarat că „toată lumea poartă mască” și „i-am îndrumat dincolo de poartă” pe cei care doresc să participe la înmormântare și nu au voie să intre în cimitir.

Nicolae Duduianu, închis pentru tentativă de omor

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Emi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potrivit declarațiilor de la acea vreme.

Nicolae Duduianu se afla în Penitenciarul Mioveni, după ce a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor.

În vârstă de 77 de ani şi cunoscut în lumea interlopă drept Pian, Duduianu a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti.

Emi Pian a murit la 1 an de la eliberarea din închisoare

Emi Pian era liderul unuia dintre cele mai puternice clanuri interlope din Bucureşti. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni. Totuşi, după executarea pedepsei acesta a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în septembrie 2019. Eliberarea lui a stârnit un val de bucurie printre interlopi. La ieşirea din închisoare a fost aşteptat de zeci de prieteni care au adus muzica şi artificii. Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Conform surselor spynews.ro Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5.

Nu mai puțin de 13 membri din clanul Duduianu au fost reţinuţi după ce exista suspiciunea a unor fapte ilegale. Oamenii legii au explicat că timp de aproximativ trei ani de zile, interlopii au acţionat violent pentru obţinerea unor sume de bani de la diverşi interpreţi de muzică de petrecere.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine, persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 euro, sau să le presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Adauga un comentariu