Actualitate

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a murit în penitenciar

Publicat: 02 dec. 2020
Nicolae Duduianu, liderul clanului Duduianu reținut de mascați
Nicolae Duduianu, liderul clanului Duduianu

Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, a decedat. Nicolae Duduianu a trecut la cele veşnice în seara marți, 1 Decembrie 2020. Subinspectorul de poliție penitenciară Iuliana Florea a declarat că s-a înregistrat un deces al unei persoane încarcerate la Penitenciarul Mioveni în data de 1.12.2020.

Persoana în cauză se afla internată din data de 2 noiembrie 2020 și era cunoscută cu mai multe afecțiuni medicale. Oficialul a transmis de asemenea faptul că persoana decedată nu se afla sub incidența contextului actual al pandemiei cu noul coronavirus, ci decesul a survenit în urma vârstei înaintate și a afecțiunilor cronice.

„Vă informăm că, în seara zilei de 01.12.2020, la Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar – spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice.

Menționăm că decesul indicat nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei. În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la informarea: aparținătorilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Judecătorului de supraveghere a privării de libertate”, ne-a mai transmis Penitenciarul Spital Mioveni.

Nicolae Duduianu este deținutul mort

Surse ale dcnews.ro din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor declară că este vorba despre Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian.

Conform Antena 3, familia Duduianu ar fi transmis ca tatăl lui Emi Pian nu a murit. Totuși  el ar fi făcut infarct dar nu se cunoaște starea de sănătate a acestuia.

Ca urmare a fake news-ului masiv apărut în presă după moartea lui Emi Pian, respectiv că tatăl său s-ar fi stins la scurt timp după, în urma unui infarct. În cele din urmă, s-a confirmat, marți dimineață decesul liderului clanului Duduianu.

Emi Pian a murit la 1 an de la eliberarea din închisoare

Emi Pian era liderul unuia dintre cele mai puternice clanuri interlope din Bucureşti. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru mai multe infracţiuni. Totuşi, după executarea pedepsei acesta a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în septembrie 2019. Eliberarea lui a stârnit un val de bucurie printre interlopi. La ieşirea din închisoare a fost aşteptat de zeci de prieteni care au adus muzica şi artificii. Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Conform surselor spynews.ro Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5.

Nu mai puțin de 13 membri din clanul Duduianu au fost reţinuţi după ce exista suspiciunea a unor fapte ilegale. Oamenii legii au explicat că timp de aproximativ trei ani de zile, interlopii au acţionat violent pentru obţinerea unor sume de bani de la diverşi interpreţi de muzică de petrecere.

„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine, persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 euro, sau să le presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Adauga un comentariu