National

Agresoarea Cristinei Joia a fost reținută de Poliție

Publicat: 10 nov. 2020
Agresoarea Cristinei Joia
Agresoarea Cristinei Joia

Agresoarea Cristinei Joia a fost reținută de Poliție. Femeia care a lovit-o pe designerul Cristina Joia a fost reținută de polițiști marți dimineață, după ce în cursul nopții a fost dusă la audieri.

Aceasta a afirmat că a agresat-o pe tânăra de 20 de ani, pentru că ar fi înjurat-o și i-ar fi rupt ștergătorul mașinii.

Agresoarea Cristinei Joia explică de ce a lovit-o pe Cristina Joia: „Mi-a rupt ștergătorul de la mașină“

Întrebată de presă care a fost motivul pentru a lovit-o pe Cristina Joia, în magazin, aceasta a spus: „Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat…”.

„- Ce s-a întâmplat?

– Mi-a rupt ştergătorul de la maşină.

– Asta a justificat să fiţi atât de violentă?

– Nu sunt violentă.

– De ce aţi lovit-o atât de puternic?

– Am lovit-o pur şi simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.

– De ce ai lovit-o?

– Pentru că mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat. M-a făcut ţigancă.

– Şi soluţia este să o loveşti?

– Nu, nu asta este soluţia.“, a fost dialogul femeii cu reporterii care au aşteptat-o înainte să intre la audieri.

Femeia bănuită de lovirea designerului Cristina Joia a fost reţinută, după ce a fost audiată la Secţia 14 Poliţie, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Cristina Joia, lovită cu brutalitate

Designerul Cristina Joia, cunoscută de la emisiunea Visuri la cheie de la Pro TV a fost lovită cu brutalitate de o femeie, sâmbătă seara şi a ajuns cu nasul rupt la spital. Ea a povestit de pe patul de spital ce s-a întâmplat.

O întâmplare halucinantă a avut loc, sâmbătă seara, în Bucureşti. Cristina joia, unul dintre designerii de la emisiunea Visuri la cheie, a fost lovită de o femeie cu un corp contondent şi a ajuns la spital cu fracturi la nivelul fetei.

Totul a pornit după ce vedeta Pro TV i-a reproşat agresoarei că a blocat cu maşina accesul într-un magazin. De aici lucrurile au degenerat, iar Cristina Joia a ajuns la spital cu nasul fracturat.

Cum a ajuns să fie operată de urgență

Într-un interviu pentru Pro TV, designerul a povestit ce s-a întâmplat.

„M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină, şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în fata”, povesteşte Cristina Joia.

Designerul a primit îngrijiri medicale chiar în magazin şi a fost dusă de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată.

„Am o tăietură, deci de aici aşa, dat este spartă piramida nazală, şi a trebuit să mă opereze de urgenţă pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat ţesuturile”, a mai spus Cristina Joia.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar vânzătoarea magazinului spune că agresoarea a lovit fără să spună nimic: “Femeia a intrat în magazin şi a lovit-o fără să spună nimic. Apoi a plecat”.

Adauga un comentariu