Cancan ultimă oră

Cristina Joia, designerul Visuri la cheie, povesteşte cum a fost bătută cu brutalitate

Publicat: 09 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cristina Joia designerul Visuri la cheie povesteşte cum a fost bătută cu brutalitate
Cristina Joia Visuri la cheie a avut un incident în bucureşti. Artistă a fost bătută

Designerul Cristina Joia, cunoscută de la emisiunea Visuri la cheie de la Pro TV a fost lovită cu brutalitate de o femeie, sâmbătă seara şi a ajuns cu nasul rupt la spital. Ea a povestit de pe patul de spital ce s-a întâmplat.

O întâmplare halucinantă a avut loc, sâmbătă seara, în Bucureşti. Cristina joia, unul dintre designerii de la emisiunea Visuri la cheie, a fost lovită de o femeie cu un corp contondent şi a ajuns la spital cu fracturi la nivelul fetei.

Totul a pornit după ce vedeta Pro TV i-a reproşat agresoarei că a blocat cu maşina accesul într-un magazin. De aici lucrurile au degenerat, iar Cristina Joia a ajuns la spital cu nasul fracturat.

Într-un interviu pentru Pro TV, designerul a povestit ce s-a întâmplat: “M-am îndreptat către magazin şi o văd pe această femeie care iese din magazin şi se îndreaptă către maşină, şi am întrebat-o dacă e maşina ei şi mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă interesează pe mine. Am intrat în magazin şi am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele şi când m-am întors m-am trezit cu un pumn în fata”, povesteşte Cristina Joia, pentru stirileprotv.ro.

Designerul a primit îngrijiri medicale chiar în magazin şi a fost dusă de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată: “Am o tăietură, deci de aici aşa, dat este spartă piramida nazală, şi a trebuit să mă opereze de urgenţă pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat ţesuturile”, a mai spus Cristina Joia.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar vânzătoarea magazinului spune că agresoarea a lovit fără să spună nimic: “Femeia a intrat în magazin şi a lovit-o fără să spună nimic. Apoi a plecat”.

Agresoarea, în libertate

Suspecta a fost identificată de oamenii legii, dar se afla în libertate. Procedura spune că victima trebuie să depună prima dată plângere pentru că agresoarea să fie anchetată.

Cristina Joia încă nu a fost externata din spital, dar va depune plângere penală. Agresoarea risca până la 10 ani de închisoare pentru faptele sale.

Adauga un comentariu