Magazin

Ai cumva o paturică! Ca în fiecare an, înainte de Crăciun, ne revedem în parcarea Centrului Comercial Felicia

Publicat: 05 dec. 2019

Ca în fiecare an, înainte de Crăciun, ne revedem în parcarea Centrului Comercial Felicia pentru a da o mână de ajutor adăposturilor pentru animalele fără stăpân din Iași și din jurul orașului.

De la un an la altul am tot doborât recorduri, colectând cantități impresionante de donații, ceea ce ne demonstrează că ieșenii sunt mari iubitori de animale. Astfel, ediția din 2019 își propune să adune 9 tone de hrană pentru căței și pisici, iar pentru asta avem nevoie de implicarea tuturor oamenilor care știu ce înseamnă recunoștința din ochii unui necuvântător fără stăpân.

Evenimentul este organizat anual de Argo, pentru padocurile din Iași și din jurul orașului și are ca scop strângerea de alimente, pături, haine vechi, recipiente pentru mâncare și apă, pături absorbante, covoare, medicamente și produse de curățenie. Pe lângă aceste ajutoare, unele padocuri au și câteva nevoi speciale pentru animalele pe care le au în grijă: Pampers pentru cele 6 pisici paralizate de la Căsuța Pisicească și materiale de construcție, fân, lucernă și morcovi pentru cei 11 măgăruși de la Asociația MaxDog.

Cățeii și pisicile au mare nevoie de puţinul ajutor pe care iubitorii de animale îl pot dona pentru:

🐾 Adapost Câini Târgu Frumos

🐾 Adapost Caini Miroslava / Toto- prietenul animalelor

🐾 Asociatia MaxDog

🐾 Casuta Pisiceasca

Adăposturile pot fi contactate și pentru donații directe.

Vă încurajăm întotdeauna să adoptați din adăposturile din Iași. Chiar dacă nu vom schimba lumea, pentru fericitul ales aceasta va deveni cel mai frumos loc cu putință.

📞 Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0758 032 033.

👍 Dacă nu puteți ajunge sâmbătă, pe 14 decembrie, ne-ar ajuta tare mult un like sau un share la acest eveniment.

Ediția din acest an este organizată de Argo, cu sprijinul Centrul Comercial Felicia Iasi, Amaze Photography Studio, Atelier de Film, Doamne Ferește, Thundra, BZI, iubirescu și WINK Public Multimedia, alături de alte companii partenere.

Mulțumim, doamnă!

Mulțumim, domnule!loading...

Adauga un comentariu