Actualitate

Aici locuieste unul dintre milionarii in euro, celebri din Iasi – GALERIE FOTO

Publicat: 11 nov. 2013

Cand a infiintat primul spital privat din Iasi, Arcadia, cei mai buni medici au crezut ca se vor umple de bani si au acceptat cu ochii inchisi sa lucreze la familia Fiterman, proprietarul centrelor medicale Arcadia. Bucuria s-a transformat in suparare, imediat dupa ce medicii au inceput sa fie platiti si din sumele promise la inceput au constatat ca primesc doar o particica. Rand pe rand, doctorii buni din spitalele iesene au renuntat la serviciile oferite in cadrul Spitalului privat Arcadia. Astazi, niciunul dintre medicii profesionisti din Iasi, cu exceptia medicilor anestezisti, nu mai lucreaza la Spitalul Arcadia. Multi dintre managerii spitalelor publice s-au revoltat in momentul in care au descoperit ca serviciile medicale decontate de Casa de Asigurari de Sanatate Iasi catre Spitalul Arcadia sunt mult mai mari fata de cele decontate spitalelor de stat. Ani de zile, unitatea spitaliceasca a incasat bani grei de la Casa de Asigurari de Sanatate, in ciuda contestatiilor managerilor spitalelor private. Mai mult, bolnavii operati in spitalul privat erau trimisi in spitalele publice atunci cand apareau complicatii. Cu toate acestea, familia Fiterman detine un loc fruntas in randul milionarilor. Bazele averii au fost puse de Solomon Fiterman, tatal lui Dan. Solomon Fiterman si sotia au locuit in Israel aproape 10 ani si au revenit la Iasi pentru a se inscrie la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa. Apoi a infiintat Universitatea Apollonia, impreuna cu prof. dr. Vasile Burlui. Detine blocul Gelsor si alte proprietati in Iasi, dar si o fabrica de medicamente, Fiterman Pharma. Fiul, Dan Fiterman, care a preluat afacerile familiei, a intrat in Top 300 Capital. Casa din Iasi a familiei Fiterman este situata in imediata apropiere a Bisericii Toma Cozma.loading...

Comentarii
 • Istoria este incompletă. Ei au stat in Vatra Dornei , bătrânul era depanator radio tov. A luat comision pentru fiecare evreu care a fost mutat in Israel.
  Fata , Patricia , a încercat de câteva ori la Fac de Farmacie dar nu a reușit .Apoi a intrat a facultatea de Chimie si apoi a transferat o tata la umf.
  Concluzia , banii rezolva totul.
  By the way , ce se vede nu sunt doar banii lor …
  Iar acolo pe sipotel estebpe casa Patricie , 3 copii cu 2 bărbați diferiti …

  • Asa si?
   Ia vedeti-va voi de krvele din familiile voastre si lasati grija krului altora.Va mai suparati cand va fac unii moldoveni-barfe si,,, altfel.
   Se vad cativa de-astia si aici,din peste 5000 de vizualizari,cati mankatori de kkt s-au gasit.Voi ma meritati renumele.

  • tu locuind intr-un apartament cu 2-3 camere , intr-un bloc construit in 1966, iar peretii din casa ta inca mai sunt cu calciu pe ei si turturi pe tavan. Hai prietene ma lasi? Comenteaza faptele omului. Te macina frustrarile ca esti un om mic 🙂 Mai bine pune mana pe o carte sa iti poti depasi nivelul de a fi mai valoros nu o nulitate care jigneste niste oameni care au dat o paine mai mica sau mai mare unor ceateni.

 • Aha : ” 408916 Dan | 12-11-2013 07:52:25 ” —
  „Concluzia , banii rezolva totul.” si ,teancurile de copiute /de la PIM /(vis a vis) ! Apoi ajung mari specialisti ,amputeaza picior in loc de mana ,fac extractie de canin in loc de molar ,elibereaza viagra in loc de penicilina ,samd .
  ” Prosti ,da multi „!(L.)

 • Ce titlu de kakat. Cuvantul ,,celebri” nu are ce cauta nici in titlu nici in text.
  Celebri cu ce sunt acesti futermani ??
  Au ceva descoperiri in folosul umanitatii, au facut ceva pentru folosul comunitatii iesene, etc ??
  ,,Dragi” jurnalisti nu mai folositi cuvinte mari acolo unde nu se impun !!!

 • @sefu : Hitler a fost unul dintre cei mai diabolici conducatori din istorie si nu ar mai trebui amintit niciodata !
  Ceea ce nu cunosti este ca a exterminat si retardati mintali asa ca tine…
  Daca ai ceva sa-i reprosezi lui fiterman, o poti face,dar nu faptul ca este evreu.
  Nu stiu de ce redusii mintal sunt lasati sa comenteze!

 • Doza lunara de denigrat spitalul arcadia, respectiv fam. fiterman.

  Ce sa faceti si voi daca va ofticati ca nu vor sa-si faca reclama in ziarul vostru de toata jena :)) Nu aveti vanzare deloc la ziar, doar se stie ca este tinut in picioare doar ca paravan pt spalarea banilor diversilor interlopi.

  • Eei asa da…singurul dintre cei care posteaua care si-a dat seama despre ce e vorba…..este un articol facut la comanda de a denigra siptalul Arcadia.(punct)

 • Toti astia care comentati aiurea sunteti niste frustrati. Obositi ,mancatori de rahat, asa-i romanul, daca lui nu-i este bine de ce sa-i fie bine altuia. Mi-e sila de cei ca voi care va treziti vorbind prostii si nu numai la acest articol ce la toate celelalte articole scrie de de bzi. Un ziar de rahat de altfel, daca se poate numi asa

 • Toti astia care comentati aiurea sunteti niste frustrati. Obositi ,mancatori de rahat, asa-i romanul, daca lui nu-i este bine de ce sa-i fie bine altuia. Mi-e sila de cei ca voi care va treziti vorbind prostii si nu numai la acest articol ce la toate celelalte articole scrie de de bzi. Un ziar de rahat de altfel, daca se poate numi asa

 • oare cand va verifica cineva continutul de substanta activa a ,,bulinelor” produse de fiterman pharma si retetele prescrise de ,,doctorii” care presteaza la Arcadia ce te trimit la aceste produse. O retea de mafioti pe spatele celor aflati la necaz. Hooo

 • daca invidia s-ar manifesta cu febra, toti am fi bolnavi. Si ne-am duce sa ne tratam la fiterman. hahaha
  E legal sa dati detalii cu casa si numerele de masina ale oamenilor, oricine ar fi ei? Pentru cine, pentru hoti si cei cu intentii rele.

 • daca invidia s-ar manifesta cu febra, toti am fi bolnavi. Si ne-am duce sa ne tratam la fiterman. hahaha
  E legal sa dati detalii cu casa si numerele de masina ale oamenilor, oricine ar fi ei? Pentru cine, pentru hoti si cei cu intentii rele.

 • Familia shrek fiterman au luat un imprumut din israel si au fugit in romania,au facut afaceri,lumea proasta ia ridicat pe rapenii astia… Dany fatalau asta,cand era in israel,lucra la spalat vase,si onania de sora sa patricia facea ***at la oameni in case!! Ei au stat ascunsi in romania ca niste sobolani pt ca aveau datorii in israel! 10 ani nu le a mai fost permis sa intre in israel,boul de fiterman cel batran a facut un transplant si a platit suma integral imprumutata si o dobanda enorma ca sa fie iertati si ca sa gie primiti inspoi in israel! Toata familia lor sunt niste corciti, copiii lor nu sunt botezati in nici un fel!!! Oameni de kkt!!! Iar retardata de raluca,nevasta sa a fost o functionara la brd,si acum e manager de spital!! Merge cu porshe acum,inainte doar cu tramvaiu!! Sa va dea Dumnezeu dupa inima voua si copiilor vostrii!! Amen!!

 • Un ziar de kakat care nu are valoare. De ce nu spune de ziarul de ordinarul de la butoane cat de ***** este si se ia de cineva care a facut ceva ptr Iasi sau ptr oamenii care au o optiune mai buna daca nu vreau sa fie tratati ca niste animale in spit de stat. Si daca nu ar exista frustari nu ar fi comentarii luate dupa ce spune un kkt de ziar. Inainte sa comentati fiti siguri ca stiti situatia personal desteptilor

Adauga un comentariu