Economic Local

AJOFM Iași a făcut publice 692 de posturi dedicate ieșenilor cu studii medii! În ce domenii se fac angajări

Publicat: 20 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
AJOFM Iași a făcut publice 692 de posturi dedicate ieșenilor cu studii medii În ce domenii se fac angajări
Ieșenii care plănuiesc să-și găsească un nou loc de muncă, în perioada 19-26 octombrie 2022, pot alege dintre 866 de locuri de muncă vacante ce au fost făcute publice de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași

Ieșenii care plănuiesc să-și găsească un nou loc de muncă, în perioada 19-26 octombrie 2022, pot alege dintre 866 de posturi vacante ce au fost făcute publice de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași. Din totalul de posturi, 692 sunt dedicate ieșenilor cu studii medii, 174 fiind pentru persoanele cu studii superioare

Din totalul de posturi vacante, 350 sunt destinate ieșenilor care doresc să activeze în domeniul serviciilor. În confecții sunt libere 40 de locuri de muncă, în timp ce în construcții sunt disponibile nu mai puțin de 387 de posturi. În domeniul industriei, în perioada următoare, sunt vacante 77. Cele mai puține locuri de muncă sunt disponibile în domeniul sănătății și al asistenței sociale, unde se dorește să se facă 12 angajări.

Ieșenii cu studii medii au mari șanse de angajare în perioada 19-26 octombrie 2022, deoarece AJOFM Iași a făcut publice 692 de posturi. În domeniul serviciilor sunt vacante 350 de locuri de muncă. Astfel, Aniculesei Leon Andrian PFA și Saloon D&V Callin SRL doresc să angajeze manichiuristă. Aniculesei Leon Andrian PFA are vacant și un post de maseur de întreținere și relaxare. Trei firme ieșene, Hotel Orizont SRL, Micul Verde SRL și Cristiana Max SRL, doresc să angajeze chelner. Hotel Orizont SRL, Micul Verde SRL, My Food Solutions SRL, Relansgabi SRL și Yorgo Greek Food SRL au vacant și câte un post de ajutor de bucătar. Cinci firme ieșene, Micul Verde SRL, Bum Impact SRL, Pasta House SRL, Hotel Orizont SRL și Relansgabi SRL, își doresc ca în perioada următoare să angajeze bucătari. De asemenea, Hotel Orizont SRL și Inproiect SRL au vacant un post de cameristă.

Mari șanse de angajare au și persoanele care doresc să ocupe funcția de vânzător, deoarece 5 firme ieșene fac angajări: Aspect SRL, Dya Cyo Market SRL, Inox Industry Letcani SRL, Rost Construct Com SRL și Senza Numero SRL.

236 de posturi vacante pentru ieșenii care caută un loc de muncă în străinătate

Ieșenii care doresc să-și găsească un nou loc de muncă trebuie să știe că au posibilitatea de a alege și dintre cele 236 de posturi vacante în Uniunea Europeană. Dintre acestea, 95 de locuri de muncă sunt disponibile în Belgia, unde este nevoie de muncitori necalificați: culegători fructe moi/fructe de pădure, lucrători care culeg fructe tari, mere, pere etc, persoane care recoltează legume sau lucrători în pepiniere. Cei care se gândesc să plece la muncă în Danemarca pot alege dintre cele 5 posturi vacante, putând activa ca alpinist utilitar, instalator țevi, izolator, montator schele sau vopsitor industrial. Finlanda oferă 52 de locuri de muncă, dintre care 50 de posturi de culegător de fructe de pădure, alte fructe și legume, dar și două posturi de sudor. În Malta sunt vacante 5 posturi, timp în care în Norvegia sunt disponibile nu mai puțin de 59. În Lituania este vacant doar un loc de muncă, dorind să se angajeze un instalator/montator țevi.

Ieșenii cu studii superioare sau cu studii medii care doresc să-și găsească un loc de muncă în Polonia trebuie să știe că pot alege dintre cele 15 de posturi vacante.

Adauga un comentariu