Coronavirus

Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, despre coronavirus: „Va deveni ca gripa”

Publicat: 16 apr. 2021
Albert Bourla
Albert Bourla

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, se declară încrezător că viaţa în Europa va reveni la normal în toamnă. În declaraţiile sale pentru patru ziare europene, Bourla a declarat că noul coronavirus „va deveni ca gripa. Ne vom vaccina şi ne vom trăi vieţile”. El a menţionat, de asemenea, că Pfizer va „creşte semnificativ” livrările de vaccin BioNTech / Pfizer către ţările membre ale UE în următoarele săptămâni, cu 250 de milioane de doze în total în al doilea trimestru, relatează Politico.

Potrivit lui Bourla, campania de vaccinare a UE – care s-a confruntat cu critici pentru că a rămas în urmă faţă de Regatul Unit şi Statele Unite – nu ar trebui comparată, spunând că „lucrurile par să arate mereu mai bine în curtea vecinului”. De asemenea, joi, Bourla a declarat pentru CNBC că oamenii vor avea nevoie probabil de o a treia doză a vaccinului Pfizer în termen de 12 luni de la vaccinare şi a adăugat că este posibil ca vaccinarea să fie anuală.

„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a declarat el la CNBC.

CEO Pfizer a mai precizat că vaccinurile vor fi un instrument important în lupta împotriva variantelor extrem de contagioase. Pfizer a declarat la începutul acestei luni că datele actualizate din studiul său clinic au arătat că vaccinul său este extrem de eficient la şase luni după a doua doză. În februarie, Pfizer şi BioNTech au declarat că testează o a treia doză din vaccinul anti COVID-19 pentru a înţelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului.

În februarie, Pfizer și BioNTech au anunțat că testează a treia doză din vaccinul Covid-19 pentru a înțelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului. CEO-ul companiei Pfizer susține că oamenii „probabil” vor avea nevoie de încă o doză de rapel a unui vaccin Covid-19 în termen de 12 luni de la vaccinarea completă. De asemenea, a declarat că este posibil să fie nevoie ca oamenii să fie vaccinați anual cu un ser anti-Covid.

 

Comentarii
  • va deveni ca doamna ma-sa nef*t*ta in c*r ca e o grasa pe care nu o f*t nici boschetarii 😂
    nu am citit articolul(evit orice imi poate afecta sanatatea mintala) dar parca asta e jegul care spunea ca tb sa ne vaccinam anual? Hahahaha pai cred si eu ca asta e si planul masonului, sa ii mearga biznisul, profit maxim pe seama muritorilor de rand

  • Reducerea populatie pe intreg globul se poate face cel mai usor numai prin vaccinare.Fiecare din noi stim asta pt. ca subiectul acesta a fost dezbatut cu niste ani in urma cind nici nu se stia despre acest corona. Acum fiecare are posibilitatea sa aleaga ce este cel mai bine de facut pt. sanatatea lui.

Adauga un comentariu