Local

Surse: Alegeri la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași! Prof. univ. dr. Liviu George Maha și prof. univ. dr. Tudorel Toader au ajuns în Turul al II-lea – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 12 mart. 2024
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Surse Alegeri la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași Prof. univ. dr. Liviu George Maha și prof. univ. dr. Tudorel Toader au ajuns în Turul al II-lea - EXCLUSIV UPDATE
Surse: Alegeri la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași! Prof. univ. dr. Liviu George Maha și prof. univ. dr. Tudorel Toader au ajuns în turul II

Astăzi, 12 martie 2024, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), a avut loc Turul I al alegerilor academice pentru funcția de rector. Surse ale reporterilor BZI au transmis că în Turul al II-lea au ajuns prof. univ. dr. Liviu George Maha și prof. univ. dr. Tudorel Toader.

UPDATE: Prof. univ. dr. Liviu George Maha este pe primul loc și a obținut un scor de 222 de voturi, iar pe locul doi se clasează prof. univ. dr. Tudorel Toader cu un număr de 190 de voturi.

De asemenea, conf. univ. dr. Adrian Muraru a obținut un număr de 15 voturi, prof. univ. dr. Mihaela Onofrei a obținut un număr de 128 de voturi, prof. univ. dr. Gabriel Claudiu Mursa a obținut 122 de voturi și prof. univ. dr. Tudor Luchian a obținut un număr de 44 de voturi. De asemenea, 11 voturi au fost anulate.

Au avut drept la vot 787 de cadre didactice și de cercetare titulare în UAIC și 57 de reprezentați ai studenților în Consiliile facultăților și Senatul Universitar. Prezența la vot a fost de 733 de alegători, reprezentând 86,8 la sută dintre membrii comunității academice cu drept de vot.

De asemenea, la data de 18 martie, este programat turul II, ședința de Senat pentru validarea rectorului fiind în perioada 19-25 martie. Până pe 26 martie, dosarul privind alegerea rectorului va fi finalizat și transmis către Ministerul de resort.

Comentarii
  • Maha o marionetă aflată în slujba lui Tablă Alexe care la pus in CA la Aeroport după un troc cu Movilă când pentru a nu se prinde lumea de blat au băgat doi iepuri in față ( Apostol și Ciornia ). Toată regia a fost supravegheata de bufonul Kilă omul lui Tablă de la Sf Maria . Acest Kilă aflat a mers la feea recomandam-du-se ofițer de informații pentru a explica oferta lui Tablă. Mai bine cu Toader decât să pună Tablă mâna pe UAIC

  • Îl va zdrobi Toader. Nu pot ăștia de la FEEA prin jocuri de glezne să fie votați de întreaga universitate. Știm ce fac universitarii le FEEA, fabrica de doctorate, combinații politice, trafic de influența etc. In viața lor cei de la FEEA nu vor mai conduce UAIC.

  • Fără Mahaaaa omul de paie un PENELIST sluga lui Costel Alexe care l-a pus prin manevre in CA de la AEROPORT de unde ridica 2000 de epuroi / lună fără sa miște un deget. Nici Toader nu. o fi bun dar nici omul slugă a lui Alexe sa conducă USIC nu e acceptabil. Va fi greu dar Toader trebuie sa învingă mafia PNLcare vor sa pună labele pe UAIC. Asta mai lipsea Iasului un rector propulsat de penalul TABLĂ ALEXE !

  • Un absolvent FEAA ( 3 ani licentă + 2master + 2 CECAR) : câștigă 2.100 lei + bonuri de masă de 300 lei / lună ( 15 lei zi) care mai nou se plătește sănătate. Sănătate la bonurile de masă !!!

    Un salar de + 5000 lei net / lună primește un infirmier fără diplomă de bac.
    10.000 lei net / lună primește un asistent medical de la spital, asistent( ă) fără studii superioare.
    Nu am mai pus șpăgile că alea sunt alte venituri neimpozitate (bani).

    Un contabil cu facultate + master + CECAR…2.100 LEI + BONURI DE MASĂ IMPOZITATE ȘI TAXATE CU CONTRIBUȚIE LA SĂNĂTATE.

    FEAA ?????
    DE CE MAI EXISTĂ O AȘA FACULTATE? CARE E ROSTUL EI?
    CONTABILITATEA POȚI SĂ O ÎNVEȚI ȘI LA LICEU…ȘI TOT SALARIUL MINIM ÎL PRIMEȘTI LA FINAL DE LUNĂ.

    PESTE 10 ANI, UN CONTABIL TOT SALARIUL MINIM O SĂ AIBE PE CARTEA DE MUNCĂ( REVISAL) IAR IN MÂNĂ O SĂ PRIMEASCĂ ÎN PLUS 150 EURO…MARE SMECHERIE !🥴

  • ESTE FEAA, NU FEEA. Sa îți reamintesc de dl Isan și de dl Oprea care sunt din cadrul FEAA și au condus universitatea?

Adauga un comentariu