BZI LIVE

LIVE VIDEO – Alegeri parlamentare 2020. Află care sunt proiectele propuse de dr. Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD și Marius Ostaficiuc, candidat PSD pentru Camera Deputaților la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 02 dec. 2020

Cei doi politicieni doresc ca toți românii să beneficieze de testare gratuită iar acest program să demareze pe 6 decembrie, chiar în ziua alegerilor parlamentare. Joi, începând cu ora 10:00, o nouă ediție cu temă electorală vă este adusă în atenție prin intermediul emisiunii BZI LIVE.

Invitații Roxanei Caraiman sunt dr. Tudor Ciuhodaru, europarlamentar PSD și Marius Ostaficiuc, candidat PSD pentru Camera Deputaților.

Timp de o oră cei doi invitați vor prezenta proiectele, obiectivele și sursele de finanțare identificate prin care sănătatea, educația și economia să poată fi susținute.

Un alt subiect abordat va face referire la măsura în care România poate adopta modelul altor țări din UE de testare în masă a populației. România poate beneficia de teste rapide cu finanțare europeană printr-un program susținut de dr. Tudor Ciuhodaru în Parlamentul European.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare 2020 a început pe 6 noiembrie şi se va încheia pe data de 5 decembrie, la ora 7:00.

În străinătate, alegerile parlamentare se vor desfăşura în zilele de 5 şi 6 decembrie, iar pe teritoriul României în ziua de 6 decembrie, între orele 7:00 şi 21:00.

La fel ca la alegerile locale, campania electorală pentru scrutinul parlamentar s-a desfăşurat cu măsuri speciale, impuse de pandemia de coronavirus.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comandate de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Iasi.
– Executat de S.C.BLACK SQUARE S.R.L – portal: www.BZI.ro
– CUI mandatar financiar coordonator : 11200020

Adauga un comentariu