Actualitate

Alertă în Baia Mare, după o farsă făcută de o tânără: „Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă”

Publicat: 23 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alertă în Baia Mare după o farsă făcută de o tânără Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă
Tânara de 18 ani a fost sancționată contravențional pentru alarmarea falsă la 112 a poliție

Alertă la un motel din Baia Mare! Polițiștii și mascații au intervenit după ce o tânăra de 18 ani a cerut ajutorul autorităților pe motiv că a fost amenințată cu un pistol de un cetățean străin. Într-un final totul s-a dovedit a fi o farsă pusă la cale chiar de tânăra.

”Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă!” Asta a reclamat o tânără de 18 ani din Baia Mare, în miez de noapte, recepționerei dintr-un motel situat la ieșirea din oraș.

Două prostituate nu s-au înțeles cu un turc și au sunat la 112

Totul s-a petrecut după ce un bărbat ar fi mers să se cazeze împreună cu două femei cu care ar fi intenționat să întrețină relații sexuale. Se pare că cei trei nu s-ar fi înțeles la bani, iar una dintre fete s-a dus la recepționera motelului și a reclamat că bărbatul ar fi amenințat-o cu moartea.

Alarmată, angajata unității a apăsat butonul de panică, iar firma de paza a venit în câteva minute. Aceștia au încercat să intre în camera unde era cazat cetățeanul străin, numai că acesta se baricadase în interior, astfel că a fost cerut ajutorul poliției.

Mai multe echipaje de polițiști de la ordine publică, dar și echipa de intervenție a mascaților a năvălit în unitatea de cazare, iar străinul a fost imobilizat și încătușat.

După trei ore de audieri polițiștii au stabilit că bărbatul nu era cetățean turc, ci cetățean irakian. Mai mult, tot ce povestise tânara de 18 ani era o minciună. Bărbatul nu deținea niciciun pistol și nici nu o amenințase.

În consecință, tânara de 18 ani a fost sancționată contravențional pentru alarmarea falsă la 112 a poliției, potrivit Antena 3.

Un botoșănean a reclamat la 112 o prostituată

La sfârșitul săptămânii trecute, în municipiul Botoșani, bărbat a sunat la 112 pentru a reclama faptul că este dezamăgit de prestația oferită de către o prostituată.

Acesta abia se întorsese din străinătate, unde a strâns ceva bani iar în prima noapte în țară a vrut să o petreacă după bunul plac: cameră de hotel, băutură, mâncare și două prostituate.

Acesta nu a fost deloc zgârcit când a venit vorba de propriul răsfăț, cheltuind nu mai puțin de 1.000 de euro, sumă fără să includă plata serviciilor fetelor. Având în vedere cât a investit, a sperat să fie răsplătit pe măsură de cele două fete, însă a doua zi dimineață, când petrecerea s-a încheiat, a început cearta.

Când fetele i-au cerut banii ca să plece, acesta le-a spus fetelor că suma nu va fi cea promisă ci mai puțin din cauza faptului că una dintre ele nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Poliția a intervenit pentru a rezolva conflictul

Botoșăneanul a amenințat prostituata că dacă nu acceptă mai puțini bani decât suma cu care se înțeleseseră inițial va suna la 112. Fără a mai sta pe gânduri, a sunat poliția și le-a dat adresa hotelului unde erau cazați.

Aceștia s-au deplasat la fața locului unde i-a amendat pe ambii. Bărbatul a primit o amendă de 3.000 de lei, iar fata cu 1.500 de lei pentru atragerea de persoane în locuri publice în vederea practicării raporturilor sexuale plătite.

„Bărbatul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 3.000 de lei pentru apelare abuzivă șa 112, iar tânăra cu o amendă în valoare de 1.500 de lei”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean

Cazul este neobișnuit în județ, iar autoritățile atenționează că apelarea la serviciul unic de urgență 112 fără un motiv bine întemeiat, se consideră a fi contravenție și se pedepsește conform legii, adică prin amenzi considerabile.

Totodată, se amintește că cele care practică prostituția, racolând clienții dețin spațiile publice se pedepsește de asemenea contravențional.

Adauga un comentariu