Local

Alertă la Iaşi! Zeci de locuitori deranjaţi de un miros înţepător în centrul oraşului! – UPDATE

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 21 Comentarii
Alertă la Iaşi Zeci de locuitori deranjaţi de un miros înţepător în centrul oraşului - UPDATE
S-a dat alertă la Iaşi!

S-a dat alertă la Iaşi! Zeci de locuitori au sesizat reporterii BZI după ce au fost deranjaţi de un miros înţepător în zona Podu Ros – Anastasie Panu.

UPDATE: Reprezentanții Garzii de Mediu Iași au precizat sursa mirosului din zona Podu Roș.

„Sursa mirosului este de la Stațiunea de cercetare Holboca, este de la îngrășământul natural împrăștiat pe sol. Este o activitate legală, există autorizație, nu este necesar să intervenim. Din păcate din cauza curenților mirosul ajunge uneori și în oraș”, au precizat reprezentanții Garzii de Mediu Iași.

Știre inițială: Au fost sesizate Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi și Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, însă instituţiile nu au oferit niciun răspuns concret.

Acestea nu cunosc cauza problemei însă au precizat că vor trimite echipe în zona pentru a afla.

„Trebuie mai întâi să meargă Garda de Mediu în zonă, să facă determinări, pentru a se constata care este sursa acelui miros neplăcut, iar mai apoi vom vedea dacă trebuie să intervenim și noi”, au transmis reprezentanții DSP Iași.

Comentarii
  • Ieșeam de la agenția Packeta din plafarul Naturama de pe Șoseaua Arcu, zona Gării Centrale și s-a simțit puternic!

  • si in zona Tatarasi la fel. tot orasul a mirosit a kkt. o fi dat cu ingrasaminte pe campuri vreo asociatie agricola

  • Ieri se simtea mirosul acesta puternic de la statia de tratare a apei din Dancu. Acolo se ascunde ceva, vreo defectiune.

  • Miroase a kakat ruZesc mestecat de unii haurari/sosocari de pe la noi,”patrioti”adevarati cu mucii pe piept si chilotii in SOS😅

  • Trecand peste faptul ca Pd Ros nu e in centru, mirosul se simte in zona joasa a orasului – pe langa Bahlui, Nicolina, Canta, Pacurari, etc. – din aceeasi motiv pentru care aceleasi zone au grad de poluare mai mare decat zonele mai inalte: Bucium, Copou, Tatarasi.

  • Sa meargă cei de la agenția de mediu și în zona industriala,in special capăt Țuțora, să vadă cum miroase de la cărămida arsa de Leyer, și în ce hal poluează,dimineața la prima ora și dupamiaza după ora 16, după ce agenția de mediu își termină programul !

  • Baaaa mai du-te dracului si aici mananci kaka de rusi ,de putin ,de Sosoaca ,de SOS. Le mai su-ji mult carnatul? Sa le mananci carnatul de dimineata in fiecare zi. Parca este vorba despre altceva in articol sau un handicapat ca tine nu
    intelege nimic si mananca kaka aiurea.Mirosul intepator vine de la creierull tau fara neuroni ,mars dreacului in R.Moldova directia Transnistria Ucraina frustratule ,cacaciosule ,mucosule ,drogatule ,,Ia o mu-e de la noi toti oligofrenule.

  • Ilegal este functionarea unei mari Ferme de Vaci ( Stațiunea de cercetare Holboca) in oras.
    Nu inteleg cum poate avea autorizatie de functionare

  • DSP-ul a facut analize? Ce risc este sa izbucneasca o epidemie gen malarie, tuberculoza, lepra, influenza, de la microparticulele din aer ?

Adauga un comentariu