Actualitate

Alertă medicală la Penitenciarul Târgșor de la mâncare alterată. Ce se întâmplă cu Elena Udrea

Publicat: 03 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alertă medicală la Penitenciarul Târgșor de la mâncare alterată. Ce se întâmplă cu Elena Udrea
Mai multe deținute de la Penitenciarul Târgșor au probleme medicale din cauza mâncării servite la cantină

Situație tensionată după ce a fost declarată alertă medicală la Penitenciarul Târgșor, în care se află încarcerată Elena Udrea. Totul s-a întâmplat după ce mâncarea alterată de la cantină a creat probleme de sănătate mai multor deținute. Din primele informații, Elena Udrea nu a fost afectată de această situație deoarece ea nu se atinge de mâncarea de la cantina penitenciarului.

Recent, s-a dat alerta în Penitenciarul de femei Târgșor, din județul Prahova, acolo unde se află și Elena Udrea. Potrivit primelor informații, autoritățile derulează o investigație medicală la nivelul deținutelor încarcerate aici. Reamintim că fostul ministru al Turismului se afla după gratii pentru a ispăși o condamnare de șase ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

Alertă medicală la Penitenciarul Târgșor, unde se află și Elena Udrea

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, la nivelul penitenciarului Târgșor se derulează o investigație medicală amplă. Și aceasta deoarece mai multe deținute au acuzat apariția unor erupții pe corp, ce au necesitat îngrijiri medicale. Totodată, una dintre femeile încarcerate la Târgșor ar fost internată la infirmerie. Din primele date, problemele medicale au apărut ca urmare a consumului unor produse alimentare servite la cantina penitenciarului.

Există anumite informații care precizează că mâncarea gătită ar fi conținut unele legume alterate. Astfel, medicii din cadrul penitenciarului au îngrijit până acum mai multe deținute cărora le-au apărut respectivele erupții cutanate. Menționăm că o situație similară s-a petrecut și în urmă cu patru ani, când deținutelor de aici li s-a servit la masă brânză alterată.

În altă ordine de idei, Elena Udrea nu a semnalat nicio problemă cu privire la o eventuală toxiinfecție alimentară. Și aceasta deoarece ea nu consumă nimic din ceea ce se servește la cantina penitenciarului. Menționă, că Elena Udrea primește pachete de acasă și își procură cele necesare de la magazin.

„Doamna Udrea nu mănâncă de obicei mâncarea din penitenciar. Nu a avut o problema medicală cu aceasta și nici nu cunoaște dacă au avut alte condamnate o problemă ca cea descrisă. Problema este mai degrabă că orice se cumpără de la magazin sau se aduce la vizita de acasă, și necesită o conservare la temperaturi scăzute, se strica în scurt timp deoarece nu există frigidere”, a declarat avocatul Elenei Udrea.

Recent, Elena Udrea a fost vizitată de fetița ei

În urmă cu mai bine de o săptămână, fostul ministru al Turismului a reușit să-și revadă fetița. Partenerul ei, Adrian Alexandrov, a fost cel care s-a prezentat cu micuța Eva Maria la penitenciar. Întâlnirea a avut loc în camera numită „Mama și copilul”, folosită exclusiv pentru astfel de ocazii.

„A fost o bucurie enormă după patru luni de când nu și-a văzut copilul. S-au jucat, au colorat, au desenat și acum mergem acasă. (Eva – n.r.) e bucuroasă, nu știe ce se întâmplă, crede că venim la birou. Îi place, e camera decenta, cu jucării. S-au jucat frumos, au făcut activităţi și celei mici i-a placut. Nu ne rămâne decât să venim săptămânal”, a declarat iubitul Elenei Udrea.

Reamintim faptul că în data de 10 iunie, Curtea de Apel din Sofia a admis cererea autorităţilor române privind extrădarea fostului ministru al Turismului Elena Udrea. Aceasta a fost adusă la Penitenciarul Târgșor, unde are de executat o pedeapsă de 6 ani închisoare în dosarul Gala Bute.

Adauga un comentariu