Actualitate

Elena Udrea, vizitată de fiica ei la închisoare. Cele două nu se văzuseră de trei luni

Publicat: 25 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Elena Udrea vizitată de fiica ei la închisoare. Cele două nu se văzuseră de trei luni
Elena Udrea și-a revăzut fiica pentru prima dată după trei luni, de când a fost reținută în Bulgaria

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a fost vizitată, duminică, de fiica ei la închisoare, după ce nu se mai văzuseră de trei luni. Reamintim că fosta blondă de la Cotroceni se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor și are de ispășit o pedeapsă de 6 ani. Anterior anunțării sentinței, Elena Udrea a fugit din țară, încercând să ajungă în Grecia, însă a fost prinsă în Bulgaria.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv pentru fapte de corupţie în iunie 2018, când se afla în Costa Rica. Recursul său în anulare a fost respins în 7 aprilie, iar în prezent se află în curs o altă cale de atac extraordinară împotriva sentinţei. La aceeaşi dată, autorităţile române au emis pe numele ei un mandat de arestare, potrivit unui comunicat al CEDO. Udrea a fost arestată în aceeaşi zi în Bulgaria, în timp ce încerca să ajungă în Grecia.

Elena Udrea, vizitată de fiica ei la închisoare

Fiica Elenei Udrea a mers în vizită la închisoare, acolo unde este încarcerată fostul ministru. Cele două au petrecut împreună câteva ore. Aceasta a fost prima revedere dintre Elena Udrea și micuța Eva, după ce mama ei a fost condamnată la închisoare și prinsă în Bulgaria de polițiști.

Elena Udrea, încarcerată la Penitenciarul Târgșor, a primit duminică vizita fiicei ei, Eva Maria. Odată ce a ieșit din carantină și ținând cont că există o cameră specială MAMA ȘI COPILUL, Elena Udrea a făcut toate demersurile pentru a-și chema micuța în vizită. Surse din penitenciar au spus că cele două au petrecut împreună câteva ore.

Inițial, Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, spuneau că nu îi vor spune micuței în vârstă de aproape 4 ani despre condamnarea mamei și nici nu vor ca reîntâlnirea să aibă loc în penitenciar, iar cele două să fie despărțite de geamuri de securitate. Situaţia s-a schimbat, iar reîntâlnirea dintre cele două s-a produs. Cât despre situația juridică, Elena Udrea a atacat pe toate căile executarea pedepsei din Gala Bute, însă judecătorii au respins toate căile extraordinare de atac.

Cu cine seamănă fiica Elenei Udrea

În această primăvară, înainte de a fi încarcerată, Elena Udrea nu pierdea nicxiun moment să se mândrească cu frumusețea fiicei sale pe rețelele de socializare. Astfel, ultima dată ea publicase o imagine cu micuța la primele ore ale dimineții. În fotografia pe care ea a realizat-o apărea și Adrian Alexandrov, tatăl micuței. Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din țară, iar din rodul dragostei lor a venit pe lume micuța Eva Maria. Fetița are ochii albaștri ca ai unui ocean, este blondă și seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa.

În plus, Elena Udrea povestea, în urmă cu ceva vreme, despre clipele teribile prin care a trecut când a fost despărțită de fiica ei. Aceasta se întâmpla la doar câteva zile după ce a adus-o pe lume, în Costa Rica, când fosta blondă de la Cotroceni era reținută de autorități pentru a fi extrădată în România.

Adauga un comentariu