Prima pagină » Radio » Actualitate » Alex Ashraf a introdus acțiune de divorț de Oana Zăvoranu! Bărbatul s-ar fi mutat deja la amantă

Alex Ashraf a introdus acțiune de divorț de Oana Zăvoranu! Bărbatul s-ar fi mutat deja la amantă

27 sept. 2023, 11:12,
BZI.ro, în Radio

Veste bombă în showbiz-ul autohton după ce Alex Ashraf a introdus acțiune de divorț de Oana Zăvoranu și s-ar fi mutat la amantă. Zvonuri cu privire la despărțirea acestora apăruseră încă din primăvară, dar atunci vedeta a negat totul. Acum însă a devenit oficial că Oana Zăvoranu este din nou singură, după 10 ani de mariaj cu Alex Ashraf.

Alex Ashraf a pus capăt mariajului cu Oana Zăvoranu! „Querida” s-a trezit, din nou, singură, după ce soțul tinerel a decis să se despartă după un deceniu petrecut împreună! Oricât ar fi încercat vedeta să ascundă adevărul, acum este clar ca lumina zilei și nu se mai poate face nimic în această privință. Cancan.ro a prezentat detalii despre întreaga poveste din spatele divorțului, dar și cum se va împărți averea.

Alex Ashraf a introdus acțiune de divorț de Oana Zăvoranu

În 2013, fosta parteneră a lui Pepe se declara mai fericită decât oricând, în brațele lui Alex Ashraf. Amândoi la a doua căsătorie, el cu un copil, ea cu o moștenire generoasă de la Mariana, mama ei, fiecare a venit cu ceva în relație. În 2016, pe 9 septembrie, au simțit că iubirea lor trebuie să fie recunoscută nu doar în presa mondenă, ci și în fața lui Dumnezeu, așa că au mers la altar și și-au jurat iubire eternă. Se pare că în showbiz eternitatea nu ține mai mult de 7 ani, cel puțin în cazul lor.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Alex Ashraf este cel care a decis să divorțeze de Oana Zăvoranu. Mai mult, acesta ar fi părăsit deja căminul conjugal și s-a mutat cu amanta! Chiar dacă în ultima vreme au tot apărut zvonuri, certuri și speculații cu privire la finalul relației lor, acum avem confirmarea. Vedeta de televiziune este, oficial, singură, dar fostul ei, nu.

Amintim că la finalul lunii iulie, a existat un scandal între amanta lui Alex Asharaf și soția sa, Oana Zăvoranu, care s-a terminat cu intervenția poliției și o amendă de 2.300 de lei. La vremea aceea, bruneta susținea, tare și clar, că nu are probleme în căsnicie. Se declara fericită, după 10 ani alături de bărbatul iubit:

„Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”, declara la acea vreme Oana Zăvoranu.

Ce avere au de împărțit Alex Ashraf și Oana Zăvoranu

Cine se aștepta ca la doar două luni după episodul pe care „Querida” a vrut să-l dea uitării, să iasă la iveală chiar separarea de alesul ei? Acel moment care părea a fi dat uitării s-a petrecut la începutul verii, când tânărul de 35 de ani a fost surprins în compania celei care i-ar fi amantă. Nu doar că a ieșit în oraș cu ea, ci a acompaniat-o și acasă. Și nu s-a desprins de ea decât la crăparea zorilor. Oana știa, dar a preferat, din iubire, să ierte.

Povestea de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf a ajuns la final, așa că averea trebuie împărțită la notar, dar cum? Foarte simplu! Deși bunurile sunt luate cu banii moșteniți de la Mioara Zăvoranu, iar moștenirea, prin lege, nu se împarte, când a cumpărat clinica medicală, „Querida” a fost atât de dulce încât a decis să-i dea și iubitului acțiuni, făcându-l, astfel, proprietar.

Foștii parteneri vor avea de împărțit clinica, dar nu și alte bunuri pentru că are sechestru din cauza datoriilor la stat și la terți furnizori. De precizat este faptul că afacerea brunetei este închisă încă din vara anului 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *