Prima pagină » Radio » Actualitate » Alex Ashraf s-ar fi despărțit de Oana Zăvoranu. „Am stat în umbră ani de zile”

Alex Ashraf s-ar fi despărțit de Oana Zăvoranu. „Am stat în umbră ani de zile”

05 iun. 2023, 10:49, 3 ,
BZI.ro, în Radio

Alex Ashraf a fost întrebat recent dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu, iar răspunsul acestuia pare să confirme zvonurile. Bărbatul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru, însă a transmis că nu vrea să mai fie cunoscut drept „soțul Oanei Zăvoranu”. Cei doi s-au căsătorit în 2016, Alex fiind cu 14 ani mai mic decât soția sa.

Alex Ashraf este tot mai activ pe rețelele de socializare, în ultima vreme, astfel că adesea este interpelat de fanii săi. Recent, acesta a fost întrebat dacă mai formează un cuplu cu Oana Zăvoranu, bărbatul evitând să dea un răspuns direct. Cu toate acestea, el a precizat că este vremea să scoată capul în lume, după mulți ani în care a stat în umbră.

Alex Ashraf s-ar fi despărțit de Oana Zăvoranu

De ceva timp se tot vorbește despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, însă nici unul dintre ei nu a confirmat zvonul. Cu toate acestea, Alex a oferit un răspuns care dă apă la moară celor care cred că s-ar fi despărțit de Oana Zăvoranu.

Într-un live pe TikTok, Alex Ashraf a transmis că își dorește liniște și spune că până acum a stat în umbră, atunci când a fost întrebat dacă s-a despărțit de Oana Zăvoranu. Bărbatul spune că de acum înainte vrea ca toată lumea să îl cunoască pe Alex Ashraf cu adevărat.

„Nu am un program. Aș vrea să merg în toată țara din nou, să iau țara la picior. Aș vrea să merg și în afară în vacanțe, dar nu prea am timp (…) Dacă o luați pe partea asta, nu vorbesc, orice întrebare, numai pe partea dreaptă să nu fie.

Poți să mă întrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Am stat în umbră. Vreau să stau și eu liniștit, să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea ca Alex”, a precizat Alex Ashraf, într-un live de pe TikTok.

Bărbatul a dat de înțeles prin declarațiile sale că ar fi deranjat de faptul că este cunoscut ca fiind „soțul Oanei Zăvoranu” și nu este cunoscut datorită numelui său.

Reacția Oanei Zăvoranu după ce Alex Ashraf a fost surprins cu o femeie

Alex Ashraf a fost filmat în compania unei tinere  misterioare în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi au luat masa în oraș, apoi soțul Oanei Zăvoranu ar fi înnoptat la ea. Mai mult, a doua zi dimineața ar fi ieșit să-i plimbe câinii, potrivit Spynews.ro.

La scurt timp după ce s-a vorbit despre separarea lui Alex Ashraf de Oana Zăvoranu, cei doi au fost surprinși împreună, în mașină, timp în care vedeta își săruta soțul. De asemenea, actrița a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a asigurat pe toată lumea că nu există probleme în căsnicia ei.

„Vă pup și vă iubesc și să nu mă credeți decât pe mine! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Just the two of us (n.r. – doar noi doi)”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Comentarii
  • Oana nu te a oprit ,,să scoți capul în lume,, dar când faci și tu ceva,când ești întreținut,și nu vii cu nimic Intr o relație,e bine să te mai gândești,sa poți avea pretenții,în relația cu Oana,când vei veni și tu cu un capital,cu o vila in centrul Buc,cu o pregătire superioară,nu vei mai fi in umbră,dar macar mulțumește i Oanei,putea face o partida ,pe măsură ei.

  • Daca ai stat in umbră,ți a convenit,daca vrei sa te afirmi,fa o pe forțele tale,deocamdată ești doar soțul Oanei.Oana nu s a orientat nici în relația trecută,s a oprit la persoane,sub valoarea ei,din toate punctele de vedere.

  • Banicioiu Ion

    Felicitări Alex as fi bucuros sa o știu saracita pe Oana Zavoranu de averea de la Agricomex pentru ca si-a batjocorit mama în public de câte ori a avut ocazia la toate televiziunile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *