Cancan

Alex Bodi ar putea rămâne fară avere. Procurorii DIICOT îi invetariaza bunurile

Publicat: 16 nov. 2020
Alex Bodi in vacanta
Alex Bodi ar putea rămâne fară avere după ce procurorii DIICOT vor stabili dacă banii au fost obținuți din comiterea de infracțiuni.

Alex Bodi ar putea rămâne fară avere după ce procurorii DIICOT vor stabili dacă banii au fost obținuți din comiterea de infracțiuni. Fostul soț al Biancai Drăgușanu se află în arest preventiv pentru 30 de zile în dosarul de trafic de persoane și proxenetism.

Alex Bodi a făcut parte din organizația condusă de interlopul Adrian Tâmplaru.

Alex Bodi ar putea rămâne fară avere. Ce spun procurorii

Procurorii din cadrul DIICOT susțin că o mare parte din banii obținuți de pe urma femeilor traficate ajungeau la liderul Adrian Tâmplaru. Liderul și-a cumpărat mai multe apartamente și o pensiune în Sibiu, dar a a deschis și un restaurant, în Germania, pe care l-a denumit Hermannstadt Grill Haus.

În referatul cu propunere de arestare preventivă întocmit de procurorii DIICOT se arată că oamenii lui Tâmplaru puneau presiune pe fete și ajungeau să le perceapă taxe de protecție.

”T.A.C. (Tâmplaru Adrian Constantin) obișnuia să perceapă taxe de protecție pentru desfășurarea unor activități licite/ilicite, „locotenenții săi”, B.A.N. (Bodi Alex Nicolae) și J.F.A. recurgând, deseori, la șantaj pentru colectarea acestora. Frecvent, taxele erau colectate cu ocazia unor petreceri organizate de liderul grupării, împrejurări în care membrii grupării pretindeau de la victime sume tot mai mari, recurgând deseori la violență pentru a le obține”, au declarat procurorii DIICOT.

Ce avere are Alex Bodi

Alex Bodi deține mai multe vile, la Mediaș și județul Ilfov. Ba mai mult decât atât, afaceristul ar deține o casă și la Monte Carlo, pentru care ar fi achitat numai puțîn de două milioane de euro.  Fostul soț al Biancai Drăgușanu deține și o colecție impresionată de mașini de lux. Bărbatul și-ar fi achiziționat, recent, un autoturism de teren Lamborghini Urus.

Prin ce chinuri treceau fetele exploatate de membrii rețelei din care făcea parte și Alex Bodi

În urmă cu câteva zile, lumea mondenă era zguduită de vestea că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat pentru trafic de persoane, printre care și minore, proxenetism și spălare de bani. Alex Bodi a fost săltat de mascați în dimineața zilei de miercuri, când s-au făcut perchezițîi în casa afaceristului.

”În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalitățîi organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor.

În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile miercuri dimineață.

Acum, ies la iveală noi detalii șocante din referatul de arestare a lui Alex Bodi. Încă din 2014, când fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a intrat în rețeaua de trafic de carne vie, procurorii au început să documenteze punct cu punct fiecare infracțiune a rețelei conduse de temutul interlop Adrian Tâmplaru. E incredibil ce le făceau victimelor. Nicio femeie nu merită să treacă prin asemenea orori.

Adauga un comentariu