Cancan ultimă oră

Alex Bogdan a plecat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” din cauza lui Giani: „Șerpii, hienele, Kiriță”. Ce a spus actorul despre colegii de junglă

Publicat: 06 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alex Bogdan a fost concurent la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a rezistat în Republica Dominicană trei săptămâni, apoi a cerut să plece acasă, deoarece nu mai făcea față condițiilor grele.

După ce a ieșit din competiție, actorul a povestit că a reușit să scape de anumite frici, însă problema cea mai mare pare să fi fost chiar în centrul taberei din junglă. Spune că din cauza lui Giani Kiriță ar fi părăsit, de fapt, emisiunea, notează protv.ro.

Alex Bogdan: „ Șerpii, hienele, Giani Kiriță!”

Alex Bogdan a transmis că în junglă a avut parte de tarantulele, șerpi, crabi, șobolani, însă cei mai periculoși erau colegii de tabără. De asemenea, actorul l-a pus pe Giani Kiriță în aceeași categorie cu șerpii și hienele.

„Deci tarantulele, șerpii, crabii, șobolanii, toate animalele nu o să muște din tine. Cei mai periculoși care vor să muște din tine sunt colegii din tabără. Șerpii, hienele, Giani Kiriță! Eu dacă mă văd cu Giani Kiriță pe stradă în București o să iasă foarte rău. Ascultați la mine! Vorbesc foarte serios! Dacă trece pe lângă mine în București ar face bine să treacă de partea cealaltă. Când o să iasă din junglă, sună-l și spune-i că Alex Bogdan îl cheamă la Măruță să avem o discuție pe care nu am apucat să o avem acolo, pentru că am plecat din cauza lui”, a declarat Alex Bogdan „La Măruță”.

Ce a spus despre colegii de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Despre colegii de junglă, Alex Bogdan a spus că s-a înțeles foarte bine cu Anisia pe care o cunoștea deja. Despre Geani a mai spus că este un om cu foarte mult umor, cu Ruxi, Lidia și cu Răzvan a avut de asemenea, o conexiune foarte bună.

Bia Khalifa nu se încadrează în aceeași categorie cu oamenii cu care s-a înțeles, ba chiar a spus că nu ar ieși la o bere cu ea nici dacă ar fi ultima din lume.

„Oamenii sunt ființe extrem de imprevizibile, mai ales dacă trăiesc în condiții de stres maxim, fără mâncare și cu tot felul de probe care îți pot lăsa ușoare traume. Sigur că mi-am dorit ca atmosfera de tabără la Vama Veche să se prelungească și după prima săptămână, dar anumiți oameni sunt mai competitivi, alții sunt mai caustici, mai slobozi la gură, alții se izolează. E foarte greu să faci o judecată a unor oameni cu care ai interacționat doar trei săptămâni.

M-am înțeles foarte bine cu Anisia, pentru că mă știam cu ea dinainte, mi se pare că e un om cu mult bun-simț, cu umor și cu un simț al dreptății extrem de dezvoltat. I-am spus și în junglă, o spun și aici, sper să câștige. Giani iar este un om cu care am râs foarte mult. Este un om cu mult umor. Cu Ruxi m-am înțeles iar bine, cu Lidia, cu Răzvan, în general cu oameni apropiați de vibrația mea. Asta nu înseamnă că ceilalți sunt niște bestii, dar cred că s-au luat mult prea mult în serios în competiția asta și eu am fost incapabil să mă apropii de ei așa cum mi-aș fi dorit. N-aș ieși la o bere cu Bia Khalifa. Nici dacă ar fi ultima bere din lume”, a mai spus actorul într-un interviu pentru revista VIVA!.

Adauga un comentariu