Cancan

Alex Bogdan, un actor controversat. De ce a fost criticat de public juratul de la Masked Singer România

Publicat: 06 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Bogdan un actor controversat. De ce a fost criticat de public juratul de la Masked Singer România
Alex Bogdan este un actor apreciat de publicul din România.

Este unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz-ul autohton, însă Alex Bogdan este un actor controversat. Acesta a ajuns în atenția spectatorilor, dar și a colegilor de breaslă după ce s-a remarcat cu rolurile savuroase și replicile pline de umor. Alex Bogdan a stârnit ropote de aplauze de fiecare dată când a intrat în pielea unor personaje mondene din România, iar stilul inconfundabil și carisma i-au adus și mai multă celebritate. Cu toate acestea, actorul a provocat și controverse în lumea mondenă. Iată de ce a fost criticat de public juratul de la Masked Singer România.

Alex Bogdan, un actor de succes cu o viață controversată

Juratul de la Masked Singer se bucură de succes în carieră, însă traseul profesional a fost plin de provocări. Cu o biografie surprinzătoare, Alex Bogdan s-a remarcat pe scena artistică din România după ce a apărut în mai multe seriale de comedie precum „Mondenii” sau „Mangalița.” 

Puțini sunt cei care știu că îndrăgitul jurat de la Pro Tv a fost în adolescență campion la atletism, dar a renunțat la sport pentru marea sa pasiune, actoria. 

„Mergeam la școală după antrenamente. Aveam antrenamente și în weekenduri. Am fost în zeci de cantonamente, concursuri. Mi-aș fi dorit să devin campion mondial la aruncat sulița. La 18 ani am obținut prima mea medalie de aur.”, a mărturisit acesta.

În prezent, Alex Bogdan este unul dintre jurații emisiunii Masked Singer, alături de alte vedete din showbiz-ul românesc, una dintre ele fiind celebra Mihaela Rădulescu. 

Dacă pe plan profesional actorul se declară împlinit, lucrurile nu stau diferit nici în ceea ce privește viața privată. Alex Bogdan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Cătălina Mihai, de care este îndrăgostit de mai bine de doi ani.

„Când am văzut-o prima oară, am rămas trăsnit. Când te plesneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor.”, a declarat artistul. 

Alex Bogdan a avut parte de încercări și momente grele și pe plan personal. Îndrăgitul jurat de la Pro Tv a fost la un pas să renunțe la actorie după ce și-a pierdut mama. Acesta a mărturisit în cadrul unei emisiuni că a fost copleșit de durere după moartea mamei, dar ulterior s-a refugiat în muncă, implicându-se într-un proiect important în televiziune.

„Am vrut să renunț la proiect la un moment dat pentru că treceam printr-o perioadă nasoală cu mama. Lucrurile erau destul de complicate așa și am zis că nu pot psihic să mă bag într-un show care mi-ar lua toată energia. Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii, ar trebui să-mi fac meseria mai departe, ei i-ar fi plăcut, și am luat decizia să mă bag până la urmă în show.”, a declarat la vremea respectivă Alex Bogdan.

De ce a fost criticat juratul de la Masked Singer după ce s-a tatuat

Puțini sunt cei care știu că actorul Alex Bogdan ascunde câteva tatuaje inedite. Acesta a recunoscut că a avut de suferit în carieră după ce s-a tatuat. Artistul și-a surprins colegii de breaslă cu mesajele imprimate pe propria piele. 

Alex Bogdan a precizat că unul dintre tatuajele sale este un înger macabru, atipic, dar și o piatră funerară pe spate, cu un mesaj la fel de surprinzător.

 „Nu regret niciun tatuaj. Am unul pe spate, e făcut special pentru finalul vieții (nr.o piatră funerară). Ce am aici tatuat vreau să scriu și pe cruce sau ce o să am eu acolo. „Atât s-a putut.” Dacă a putut cineva mai mult, îl felicit, eu atât am putut în viața asta.”, a declarat juratul emisiunii Masked Singer.

Actorul a mai declarat că tatuajele sale sunt șocante pentru unii, iar de multe ori a fost nevoit să le acopere pentru a juca în diferite seriale. 

„Am mai făcut până acum niște proiecte și trebuia să nu se vadă tatuaje, așa că am stat câte o oră jumate-două ore. (…) Gândește-te că la reclame, am avut reclame, casting-uri, și mi le-au acoperit. Adică o chestie așa foarte… lumea se cam strâmbă din nas. E dubios că nu vezi în reclame oameni tatuați. Adică tatuajul reprezintă pe cineva periculos, ori un gangster. E o tâmpenie.”, a precizat acesta.

Alex Bogdan este un actor apreciat de publicul din România. Carismaticul artist se bucură de succes în televiziune, iar rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului i-au adus celebritatea. 

Adauga un comentariu