Cancan ultimă oră

Alex Leonte, prima reacție după ce Theo Rose a confirmat relația pe care o are cu un regizor celebru

Publicat: 01 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Leonte prima reacție după ce Theo Rose a confirmat relația pe care o are cu un regizor celebru
Alex Leonte, prima reacție după ce Theo Rose a confirmat relația pe care o are cu un regizor celebru

Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, cel care părea marea dragoste a cântăreței Theo Rose a rămas singur după ce îndrăgita cântăreață și-a găsit fericirea în brațele regizorului din serialul în care își va face debutul actoricesc, „Clanul”, ce va apărea în septembrie la televizor. Iată ce reacție a avut tânărul după controversă creată pe rețelele sociale și în toată presa din România!

Relația dintre Theo Rose și Alex Leonte a durat patru ani, timp în care cei mai mulți s-ar fi așteptat să urmeze o căsătorie. Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Acum, cei doi nu mai formează un cuplu.

Theo Rose a confirmat zvonurile din presă

Theo Rose a confirmat în această dimineața speculațiile din presa mondenă, chiar pe pagina să personală de Instagram. Aceasta a povestit că ea și fostul iubit, Alex Leonte s-au despărțit de comun acord, fără a avea parte de divergențe sau scandal. Frumoasa cântăreață a povestit că-și dorea foarte mult ca ea să facă acest anunț, public, urmăritorilor săi în momentul în care se simțea pregătită, dar că nu poate minți, odată ce adevărul a ieșit la iveală !

Anghel Damian, actor celebru, dar și regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima acesteia! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii.

Cum a reacționat fostul iubit

Alex Leonte a fost întotdeauna reținut și rezervat! Cu toate aceste, la puțin timp după ce secretul a fost dezvăluit de către presa mondenă, tânărul a decis să-și șteargă toate pozele pe care le avea alături de fosta iubita de pe rețelele sociale și să confirme astfel întreaga poveste!

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru”, a transmis Alex Leonte pe InstaStories.

Adauga un comentariu