Cancan ultimă oră

Alex Turcitu, în apărarea soției. „Cine e pe primul loc cine e pe primul loc Narcisa e Narcisa e”

Publicat: 18 iun. 2021

Narcisa Birjaru este câştigătoarea sezonului 9 al emisiunii Chefi la cuţite. Nominalizarea este însă a stârnit rumoare nu doar printre restul participanţilor, ci şi în cel al telespectatorilor.

Vestea că Narcisa Birjaru a câştigat se pare că i-a făcut pe contestatari să adreseze numeroase critici şi injurii în mediul online. Soţul însă i-a luat apărarea şi i-a pus la punct, printr-o postare pe Instastory.

„Bună ziua. Vreau să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mi-ați scris mesaje frumoase pentru câștigul mândriei mele, Narcisa și vreau să vă urez o zi frumoasă, atât vouă, cât și supăraților ăștia, nervoșilor ăștia, care se dau bucătari și nu au gust, nu au limbă în gură. Limba lor e scoasă. Ho, mă! Ho, mă, că nu ne interesează de voi! Noi suntem locul I, nu uitați. Să nu uitați chestia asta, mă. Dumnezeu să vă ajute, să vă dea după inima voastră, să fiți împliniți și toate cele bune, ce să zic” a spus soțul Narcisei.

Alex Turcitu, mândru și îndrăgostit de soția lui

Alex Turcitu şi Narcisa Birjaru sunt un cuplu de 9 ani. S-a căsătorit pe când tânăra avea numai 14 ani. Imediat după anunţarea câştigătorului, soţul ei a şi postat un mesaj pe internet:

„Cine e pe primul loc cine e pe primul loc Narcisa e Narcisa e ❤️❤️ te iubesc mândria mea”.

De altfel, Alex nu se ferește să-și declare public sentimentele pentru Narcisa, de care este foarte mândru. Cu câteva zile în urmă, acesta a mai postat o poză alături de soția sa, cu emoționantul mesaj:

„Când mă uit la tine mă întreb dacă am făcut ceva cu adevărat bun pentru a obține un dar minunat de la Dumnezeu. Ești o binecuvântare în viața mea și asta este doar să spun că te iubesc”.

Narcisa a replicat simplu:

“❤️ 😍 Te iubesc !”

Adauga un comentariu