Cancan

Alex Velea şi Antonia, acuzaţi de agresiune de către o femeie

Publicat: 30 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Velea şi Antonia acuzaţi de agresiune de către o femeie
Alex Velea ;i Antonia au fost acuza'i de agresiune, de c[tre o femeie, la o petrecere organizat[ joi, 29 iulie 2021

Alex Velea şi Antonia, acuzaţi că au agresat o femeie! Incidentul a avut loc la o petrecere, în urmă cu numai câteva zile. O femeie susţine că a fost agresată de celebrul cuplu, fără absolut nici o vină. Presupusa victima are 27 de ani şi se numeşte Francesca. Conform site-ului cancan.ro, Antonia ar fi abordat-o, întrebând-o dacă întreține relații intime. Așadar, Alex Velea și Antonia sunt acuzați, acum, de agresiune.

Joi seara, adică în urmă cu maximum 24 de ore, cele trei persoane erau la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a unei cunoştinţe comune. La un moment dat, Alex Velea şi Antonia au început să se uite foarte insistent la Francesca şi la prietena ei, Carmen, să-şi dea coate şi să şoşotească. Presupusa victima a încercat să nu bage în seamă, dar până la un punct.

„Am mers cu prietena mea, Carmen, la ziua unui prieten. La un moment dat a venit și Antonia, pe care eu o admirăm. După ea, la scurt timp, a venit și Alex Velea. Sărbătoritul este prieten și cu ei. La un moment dat, au început amândoi să se uite insistent la mine și la prietena mea. Șușoteau și râdeau destul de evident. Era clar că râdeau de noi. Eu și prietena mea am încercat să ignorăm pentru că nu voiam discuții. Dar lucrurile au continuat. Vorbeau cu tot mai multă lume care era invitată și arătau spre noi.

„În acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură”

Nu am înțeles ce se întâmplă pentru că nu ne cunoșteam personal. Prietena mea era la bar, iar eu stăteam singură pe scaun și am tot ignorat lucrurile aceastea până la un punct. Antonia și Alex Velea se uitau în continuare insistent și până la urmă am cedat și am vrut să aflu ce se întâmplă.

M-am dus și i-am întrebat ce se întâmplă, iar în acel moment amândoi mi-au arătat degetul mijlociu în gură, mimând sexul oral”, a povestit Francesca pentru sursa citată.

Se pare că Alex Velea a avut un comportament foarte urât. De altfel, cuplul celebru în showbiz s-a adresat femeii pe un limbaj trivial, iar amicii acestora nu au îndrăznit să intervină în vreun fel.

„I-am întrebat dacă au o problemă cu mine și dacă mă cunosc. Am crezut că mă confundă, sinceră să fiu. A venit Antonia spre mine, râzând ironic, și m-a întrebat dacă fac sex anal. Dar într-un mod trivial pe care nu vreau să-l reproduc. Ca pe stradă s-a exprimat. El era puțin mai spate și a început să mă scuipe imediat. Eu stăteam pe scaun și m-a scuipat pe cap. De fapt m-a scuipat din cap până în picioare. Avea băutură în gură”, a completat Francesca.

Francesca are 27 de ani şi lucrează într-o multinaţională, fiind specializată în limba germană. Ea spune că nu vrea să depună plângere la poliţie, ca să nu le facă rău. În schimb, îşi doreşte ca cei doi să-i ceară scuze, pentru că aşa este frumos. Până la momentul cu pricina, avea o părere forte bună despre cântăreață. Acum însă, după ce Alex Velea și Antonia au avut gesturi de agresiune vădită către ea, nu mai are aceeași părere.

Despre Alex Velea s-a speculat, la un moment dat, că ar permite consumul de stupefiante în studioul lui. Mărturisirea a fost făcută de Fulgy, băiatul Clejanilor, el nominalând inclusiv persoana care ar distribui substanțele interzise.

Adauga un comentariu