Cancan ultimă oră

Alexandra Dinu are un nou iubit: Se iubește cu soțul Ralucăi Sandu!

Publicat: 02 sept. 2021

Frumoasa actriță Alexandra Dinu are un nou iubit și nu se mai ferește să se afișeze alături de acesta, chiar dacă acesta este încă însurat.

Jurata de la „Românii au talent“ care s-a despărțit la începutul anului de producătorul de filme Jeffrey Greenstein, cu care a fost într-o relație timp de câțiva ani, formează acu mun cuplu cu israelianul Ziv Tetelman.

Alexandra Dinu și Ziv Tetelman

 

Alexandra Dinuse afișează cu noul iubit

Acesta este un controversat om de afaceri și care încă este căsătorit cu Raluca Sandu. Cei doi nu mai formează un cuplu de când afaceristul a intrat în vizorul procurorilor DIICOT. Totuși, nici Ziv Tetelman și nici Raluca Sandu nu au spus că ar fi divorțat.

Primele informații despre legătura dintre Alexandra Dinu și omul de afaceri israelian au apărut la finele lunii aprilie a acestui an, când cei doi au fost surprinși de paparazii când ieșeau din locuința frumaosei blondine. După, Ziv a plecat cu șoferul personal către o patiserie, apoi într-un restaurant. Pe urmă, cei doi s-au reîntâlnit într-un magazin de fițe, unde au petrecut aproximativ 40 de minute.

La un moment dat, Alexandra Dinu l-a luat de braț pe Zev, semn că a trecut peste despărțirea de iubitul ei amerian, Jeffrey Greenstein.

Alexandra Dinu

Alexandra Dinu petrece cu prietenele la mare

Chiar dacă relația cu Zev este mai mult decât una amicală, Alexandra își permite în continuare să aibă escapade cu prietenele în cluburile de fițe de pe litoral.

Recent, jurata de la „Românii au Talent” a mers împreună cu două prietene într-un club de fițe din Mamaia Nord.

Alexandra Dinu a mers în club într-o salopetă albă, dar suficient de decoltată încât să atragă atenția bărbaților pofticioși.

Cele trei au mers direct la bar unde au băut câteva shot-uri, după care s-au distrat timp de câteva ore.

Alexandra Dinu

Cu cine s-a mai iubit Alexandra Dinu

Focoasă blondină a avut de-a lungul timpului relații cu oameni potenți financiar. După despărțirea de fotbalistul Adrian Mutu, în 2003, Alexandra l-a cunoscut pe bancherul italian Carlo Cancellieri, la Roma, în 2005. După numai un an, acesta a cerut-o în căsătorie, însă cei doi s-au depărțit fără a mai avea loc vreo nuntă.

Din 2008, timp de patru ani, Alexandra a fost într-o relație cu producătorul italian de filem Andrea Rizzoli Jr., fiul actriței Eleonora Georgi.

Din 2013, Alexandra s-a combinat cu actorul Luca Bastianello, colegul ei din serialul ”Rosso San Valentino”. Relația cu acesta a fost însă de scurtă durată.

Alexandra n ua stat prea mult singurică și, în 2014, s-a cuplat cu producătorul de film de la Hollywood Jeffrey Greenstein, președinte al Millennium Media.

Alexandra și Jeffrey Greenstein au format un cuplu până anul acesta și, chiar dacă la un momentdat se vorbea despre nuntă, cei doi s-au despărțit. Dacă Alexandra și-a găsit alinarea în brațele israelianului Ziv Tetelman, Jeffrey Greenstein s-a afișat pe Instagram cu noua iubită, modelul Salome Chandler, la scurt timp după separare. Interesant este faptul că Salome seamănă foarte bine cu Alexandra, semn că acesta a fost îndrăgostit de felul în care arată românca.

Alexandra Dinu

Adauga un comentariu