Cancan ultimă oră

Alexandra Stan, fotografie fără pic de machiaj. Pe scenă arată demențial, dar acum realitatea e alta

Publicat: 09 mai 2022
Alexandra stan machiată strident
În miez de noapte, Alexandra Stan s-a filmat fără machiaj

Alexandra Stan știe foarte bine cum să iasă în evidență. Se numără printre cele mai talentate artiste de la noi și are unele dintre cele mai de succes melodii atât în țară, cât și peste hotare.
Cu doar câteva ore în urmă, artista le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare cum arată exact așa cum se trezește dimineața.

Alexandra Stan s-a afișat în mediul online fără să poarte strop de machiaj și se poate mândri cu un ten curat și luminos. Chiar dacă este nevoită să poarte de multe ori machiaj profesional, care nu este deloc bând cu tenul unei femei, se pare că artista știe cum să aibă grijă de ea astfel încât să arate impecabil chiar și atunci când este naturală.

Alexandra Stan, un ten impecabil chiar și fără machiaj

Alexandra Stan are 32 de ani, dar se pare că trecerea timpului nu și-a pus amprenta pe chipul ei. În miez de noapte, Alexandra Stan s-a filmat fără machiaj.

În acel moment se afla cu animalul ei de companie în brațe, o pisicuță, de care se pare că este foarte atașată.
De-a lungul timpului, Alexandra Stan nu s-a sfiit să apară în spațiul public nemachiată, demonstrând că are destulă încredere în ea chiar și atunci când nu este aranjată din cap până în picioare, așa cum obișnuiește să apară în fața fanilor ei.

Alexandra Stan, criticată de fani după ultimul său concert

Zilele trecute, Alexandra Stan a susținut un concert într-un club, însă majoritatea fanilor ei nu au fost deloc mulțumiți de prestația cântăreței. Dacă la capitolul voce nu au avut nimic ce să-i reproșeze, fanii i-au atras atenția cu privire la ținută, spunând că este mult prea indecentă în condițiile în care artista a ucrat pe scenă și a cântat una dintre cele mai de preț melodii ale românilor, „Lie Ciocârlie”.

„Fetiță, aveai mai multă valoare într-un costum național. „Lie Ciocârlie” nu se cântă în puța goală”, „Cine te-a susținut în acest proiect nu a făcut decât să te vadă cum decazi și o dai în penibil.

Lași de dorit, ești pe drum greșit”, „De această dată, premiul pentru penibilitate merge la Alexandra Stan”, „Păcat de melodia asta frumoasă și de vocea ta, dar tu zii că vii de pe centură”, „Să cânte asemenea melodie de-o importanță deosebită îmbrăcată în halul ăsta și cu asemenea atitudine se numește nesimțire”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.
Adauga un comentariu