Actualitate

Alexandra Stan încă nu este la casa ei. Motivul pentru care preferă să stea în chirie

Publicat: 11 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Stan încă nu este la casa ei. Motivul pentru care preferă să stea în chirie
Alexandra Stan a părăsit orașul natal și s-a mutat în București, unde a închiriat un apartament

Deși are un succes imens în plan profesional, Alexandra Stan încă nu are casa ei și susține că deocamdată preferă să stea în chirie. De curând, artista a părăsit orașul natal, Constanța, și s-a mutat în București. Mai mult, Alexandra Stan nu este încă pregătită să aibă propria locuință deoarece îi plac schimbările.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care se bucură de un succes imens în plan muzical. Aceasta are o carieră pentru care a muncit ani la rând, a scos hit-uri pe bandă rulantă și a avut concerte în multe colțuri ale lumii. Cu toate acestea, cu dragostea n-a stat chiar bine, deoarece a avut parte doar de relații de scurtă durată, din care a avut multe de învățat. De curând, după o viață petrecută în Constanța, artista a mărturisit că s-a mutat într-un nou apartament, în București.

Alexandra Stan încă nu este la casa ei

Artista duce o viață de lux, plină de vacanțe și lipsită de griji. Pentru o vreme, ea a încercat să dea uitării relațiile amoroase și să se concentreze pe cariera ei. Zis și făcut! Lucrurile au mers ca pe roate, vedeta s-a bucurat de concerte în multe colțuri ale lumii și a lansat piese pe bandă rulantă. Iar atunci când venea în România, artista mergea la Constanța, orașul ei natal. Acolo îi place să petreacă timpul, alături de sora și nepoțeii ei.

De curând, însă, cântăreața și-a închiriat un nou apartament în București, însă nu prea a apucat să locuiască în el. Chiar dacă nu stă rău deloc la capitolul financiar, blondina a ales să stea cu chirie. Are motivele ei, cel puțin momentan, pentru care nu alege să-și cumpere propriul imobil.

„Nu, nu l-am cumpărat. Stau cu chirie deocamdată”, a explicat Alexandra Stan

Alexandra Stan nu stă deloc rău cu banii, mai ales că a avut spectacole și evenimente la care a cântat în ultima vreme. În ciuda acestui lucru, blondina nu a vrut să-și achiziționeze propriul apartament, pentru că-i plac schimbările. A ales să stea în chirie până când va lua o decizie definitivă.

Încă nu este pregătită să aibă propria locuință

Ce-i drept, Alexandra Stan s-a gândit adesea să își cumpere o locuință, dar a renunțat momentan la idee deoarece este mai mereu pe drumuri și, în plus, îi plac schimbările fiindcă se plictisește repede.

„Și anul trecut am vrut să-mi cumpăr apartament. M-am interesat, dar nu știu ce să zic, că piața în momentul de față e în continuă schimbare și cum se construiesc o grămadă…. și mă tot gândesc că la cât de mult mă mut eu și cât de mult plec, chiar are sens? Bine că într-adevăr, dacă te gândești la partea financiară, am oameni care mă sfătuiesc că mai bine să cumpăr, să îl închiriez.

Adică, nu știu, eu mă plictisesc foarte repede, eu m-am mutat în patru ani de trei ori, că mă plictisesc. Vreau altceva, nu știu ce mi-aș dori… mai degrabă o casă. Și mă gândesc. Dar nu sunt pregătită pentru casă, adică văd la ai mei ce înseamnă să ai casă, deci nu”, a spus celebra artistă, pentru sursa citată.

Adauga un comentariu