Cancan

Alexandra Stan s-a despărțit de iubit după o relație intensă. „Tot mă gândesc la tine…”

Publicat: 17 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Stan s-a despărțit de iubit după o relație intensă. Tot mă gândesc la tine...
Alexandra Stan suferă după despărțirea de iubitul ei cu care a avut o relație intensă

O nouă despărțire în showbiz după ce Alexandra Stan s-a despărțit de iubit. Cei doi au avut o relație intensă chiar dacă de scurtă durată. În momentul de față, vedeta este cu inima frântă și suferă după cel care a făcut-o să iubească din nou. Acum, Alexandra încearcă să își amintească doar de lucrurile frumoase, pentru a nu-și otrăvi inima și să nu-l urască pe fostul ei iubit.

Alexandra Stan s-a despărțit de iubit

O nouă despărțirea în showbiz-ul românesc. Alexandra Stan și iubitul acesteia au pus punct unei relații care a durat doar jumătate de an. Deși cei doi nu au fost împreună prea mult timp, se pare că relația lor a fost intensă, iar vedeta suferă destul de mult.

Nu de mult, Alexandra Stan a publicat în mediul online primele fotografii cu bărbatul cu care se iubea de câteva luni de zile. Însă la doar câteva zile distanță a fost anunțată și despărțirea. Vedeta a publicat un mesaj în care vorbește despre ce s-a întâmplat între ei și cât de greu îi este în aceste momente.

Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc. Sunt totuși, om.

Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a transmis Alexandra Stan în mediul virtual.

Iubire la intensitate maximă

Alexandra Stan a mărturisit că relația a fost una foarte intensă, în care a experimentat o mulțime de lucruri noi și care a făcut-o să trăiască la intensitate maximă. Din păcate, povestea a ajuns la sfârșit, iar artista suferă destul de mult.

Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni.

Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor”, dezvăluie Alexandra Stan.

Alexandra Stan îi este foarte recunoscătoare

Vedeta recunoaște că îi este foarte recunoscătoare celui alături de care a trăit în ultimele luni. Totodată, ea ține să-i mulțumească pentru tot ce a simțit alături de el.

M-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment. Dar, într-un final, suntem doar noi și familia noastră. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: «A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni!»

Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus. Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima”, a mai spus Alexandra Stan.

Așadar, pentru Alexandra Stan urmează o nouă perioadă de singurătate după ce s-a despărțit de iubit. Cu toate acestea, suntem convinși că se va redresa din punct de vedere sentimental…

Adauga un comentariu