Cultural

Alexandra Velniciuc, dezvăluiri surprinzătoare despre soț și viața de familie. ,,Este singurul om care mă poate scoate din minți…”

Publicat: 25 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Velniciuc dezvăluiri surprinzătoare despre soț și viața de familie. Este singurul om care mă poate scoate din minți
Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu de mai bine de 20 de ani și radiază de fericire împreună.

Celebra actriță Alexandra Velniciuc a făcut recent câteva dezvăluiri surprinzătoare despre soț și viața de familie. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani alături de Șerban Puiu, bărbatul care i-a cucerit inima și îi este alături mereu. Cei doi nu s-au căsătorit, însă formează o familie de mai mulți ani și sunt de nedespărțit. Puțini sunt cei care știu cum este actrița dincolo de lumina reflectoarelor și ce sacrificii a făcut pe plan personal. Iată ce spune Șerban Puiu despre partenera lui de viață.

Alexandra Velniciuc, dezvăluiri neașteptate despre soț și viața de cuplu

Alexandra Velniciuc este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Frumoasa actriță are o carieră de succes și se bucură din plin de admirația publicului autohton, dar și a colegilor de breaslă. Aceasta se declară o femeie împlinită și pe plan personal. Alexandra Velniciuc formează un cuplu de mai bine de 20 de ani alături de Șerban Puiu, de profesie regizor.

Cei doi se afișează destul de rar la evenimentele mondene și sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată. Aceștia nu s-au căsătorit până acum, însă sunt de nedespărțit și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Recent, Alexandra Velniciuc a vorbit despre bărbatul care i-a cucerit inima acum 20 de ani, dezvăluind care sunt secretele relației lor frumoase. Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu fac echipă nu doar acasă, ci și la teatru, cei doi având numeroase proiecte împreună.

„Îl tratez ca pe oricare dintre regizorii cu care am lucrat. Iar acasă, noi niciodată nu vorbim despre rol, despre teatru. Niciodată! E o igienă pe care ne-am descoperit-o în cuplul acesta de 20 de ani. Când vin la teatru, îi pun toate întrebările pe care am să i le pun, pe care i le-aș pune și altui regizor, dar niciodată acasă. Nu suntem căsătoriți, dar am învățat, în general, să nu pun pe umerii oamenilor problemele mele. Dacă am avut o zi grea, în clipa în care intru în casă o las la intrare și nu împovărez pe nimeni, așa cum nici el nu face asta și cred că acesta este unul dintre secretele relației noastre.”, a declarat actrița.

La vârsta de 41 de ani, Alexandra Velniciuc se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și în viața privată. Actrița are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei, Șerban Puiu, alături de care formează o familie frumoasă. Deși cei doi nu s-au căsătorit până acum, aceștia sunt de nedespărțit. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă.

,,Nu am această pornire. Fetele se visează mirese, să se machieze, să se aranjeze… eu fac asta de când eram tânără. Nu m-am visat niciodată mireasă. Am o formă de a fi altfel decât lumea. Eu mi-am găsit forma mea de a mă așeza la casa mea.”, a mai precizat vedeta.

De viața de familie se bucură din plin și Monica Anghel. Artista se mândrește cu soțul ei și se bucură din plin de rolul de mamă. Aceasta a trecut în ultima vreme prin transformări fizice spectaculoase și a ajuns la înfățișarea mult dorită. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Și frumoasa Alice Cavaleru radiază de fericire alături de soțul ei, Vladimir Drăghia. Aceasta va deveni în curând mamă pentru a doua oară.

Ce spune Șerban Puiu despre partenera lui celebră

Frumoasa actriță Alexandra Velniciuc și regizorul Șerban Puiu formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Aceștia sunt extrem de discreți când vine vorba de viața de cuplu și își țin familia departe de ochii curioșilor. Șerban Puiu a vorbit despre relația lui alături celebra actriță, oferind câteva detalii surprinzătoare.

„Într-un cuplu, foarte important este umorul. Enorm de important. Tehnic, oamenii după un timp oricum sunt incompatibili psihologic, tot timpul tu vrei ceva, ea vrea altceva. Ca să poți trăi cu cineva, trebuie să ai foarte mult umor. (…) Am avut așa o chestie la un moment dat. Mi-am dat seama că, dacă mă mut cu Alexandra, o să mi se schimbe viața. Sunt niște praguri, dar nu pot să zic că a fost un moment de cumpănă. Adică nu s-ar fi pus problema că ne despărțim.

Ea este singurul om care mă poate scoate din minți. Secretul fericirii este un gram de gelozie din partea bărbatului și faptul că ea este singura care nu numai că poate să mă scoată din minți, dar mă poate scoate din minți când vrea ea.”, a mărturisit regizorul.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu de mai bine de 20 de ani și radiază de fericire împreună. Cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de lumina reflectoarelor. Aceștia formează o echipă și pe plan profesional, spre încântarea publicului autohton.

Adauga un comentariu