Scena artistica din Romania

Alexandru Arșinel a fost operat. Ce probleme de sănătate are marele actor

Publicat: 29 sept. 2020
Alexandru Arsinel a fost operat de urgenta
Alexandru Arșinel a fost operat la ochi din cauza unor probleme de vedere. Stare de sănătate a lui Arsinel a fost tot mai precara ultima perioadă.

Alexandru Arșinel a fost operat la ochi din cauza unor probleme de vedere. Stare de sănătate a lui Arșinel a fost tot mai precară ultima perioadă. La 81 de ani maestrul scenei româneşti a suferit o intervenţie de schimbare a cristalinului.

Cum se simte Alexandru Arsinel după ce a fost operat

Actorul, în vârstă de 81 de ani, a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de vedere. Potrivit România Tv, Alexandru Arsinel a fost operat la ochi, după ce medicii au fost nevoiți să-i schimbe cristalinul.

Deși nu a dat mai multe detalii despre starea sa de sănătatea, Arșinel a precizat că operația s-a încheiat cu succes, iar el se simte foarte bine. Totodată, actorul a menționat că este pe mâini bune, de el având grijă medicul celebru Monica Pop.

Din cauza diabetului Alexandru Arsinel trebuie să fie foarte atent la ce consuma în această perioadă.

”Mâncăm şi cumpărăm la fel ca înainte. Mai o mămăliguţă cu lapte, un grătar, un peşte. Noi avem multe conserve de bulion încă de vara trecută. Sora mea de la Dolhasca ne-a trimis tot felul de dulceţuri gustoase. Din păcate, trebuie să am grijă la dulciuri, din cauza diabetului” , a mărturisit Alexandru Arșinel.

În trecut Alexandru Arsinel a suferit un transplant de rinichi

În anul 2013, Alexandru Arsinel a fost operat pentru realizarea un transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj. Situaţia a fost asupra criticata deoarece acesta a primit rinichiul în aceeaşi zi în care s-a înscris pe lista de aşteptare.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a denunțat la DIICOT pe medicul Mihai Lucan, care conducerea la acea vreme unitatea medicală.

Din câte se pare, medicul i-a dat actorului codul CUIANT în aceeași zi în care s-a înscris pe lista de așteptare pentru transplant, ceea ce înseamnă că s-a produs un flagrant pentru ca o persoană VIP să primească un rinichi înainte persoanelor care așteptau de foarte mult timp.

Ce salariu are nora lui Alexandru Arșinel

Nora lui Alexandru Arșinel a ajuns să aibă un salariu frumuşel după mai mulţi ani de când lucrează în Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit ultimei declaraţii de avere depusă de Alice în iunie 2020, reiese că ea şi soţul său dețin un portofoliu imobiliar consistent.

Alice şi Bogdan Arșinel au două terenuri intravilane în județul Ilfov, dar și un teren agricol, pe care se află un adăpost de animale, în județul Botoșani. Cei doi mai dețin un apartament și o casă de locuit, iar în conturi au aproximativ 150.000 de lei și 7.000 de euro. Alice Arșinel a împrumutat o societate comercială cu 132.454 de lei.

Deşi are un salariu mai mult decât decent, nora lui Alexandru Arșinel este plină de datorii.

Alice a completat la rubrica de datorii un credit de 130.000 de euro la o bancă, scadent în 2028, însă cele mai mari restanțe sunt la cei din familie. Astfel, ea are de returnat 235.000 de euro socrului ei, dar și 100.000 de euro cumnatului Cristian. Acesta din urmă a fost, timp de aproape o jumătate de an, consilier la Curtea de Conturi.

La rubrica veniturilor anuale încasate în 2019, Alice Arșinel a notat că a câștigat 118.565 lei ca director la Ministerul de Externe, ceea ce înseamnă un salariu lunar de 9.880 de lei. În dreptul veniturilor încasate de soț, Alice nu a trecut vreo sumă. În declarația de avere din 2019, Alice a completat că Bogdan a încasat 3093,75 lei dintr-un contract de arendă pentru terenul agricol.

Adauga un comentariu