Cancan ultimă oră

Alexandru Arșinel, declarații după operația la inimă: „Sunt lipsit de putere”

Publicat: 14 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alexandru Arșinel a fost operat, la finalul lunii noiembrie, pe inimă, când medicii i-au montat un stent. În prezent, marele actor se află în perioada de recuperare. În ciuda greutăților prin care a trecut, rămâne optimist și arde de nerăbdare să revină pe scenă.

Pe 17 noiembrie, Alexandru Arșinel a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Starea de sănătate a actorului s-a agravat în principal din pricina faptului că a fost infectat cu COVID, iar boala a lăsat urme adânci asupra organismului său.

La fianlul lunii noiembrie, Alexandru Arșinel a suferit o operație la inimă, ocazie cu care medicii i-au montat un stent. În cel mai recent interviu acordat, actorul a precizat că se simte mai bine, deși nu poate să se miște ca un om normal. Se bucură, însă, de viață și speră ca, în viitorul apropiat, să revină alături de colegii săi, pe scenă.

“Mă simt mai binișor, binișor spus, pentru că, încă nu mă simt în putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de ceea ce are Enache, de energie. Ușor, ușor, sper să mă pun pe picioare, iar în vacanța aceasta de la finalul anului și până în luna ianuarie sper să capăt și eu puțină forță.

De când m-am externat de la începutul lunii decembrie, nu am ieșit din casă decât de două ori, să schimb niște pași cu pământul. Nu sunt în stare să mă mișc ca lumea. A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las!”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit click.ro.

Alexandru Arșinel, după ce a fost diagnosticat cu COVID: “Jigodii ordinare! Nu mai contează nimeni în țara asta”

Alexandru Arșinel a oferit o declarație dură imediat după ce în presă a apărut informația că a fost testat pozitiv la COVID-19.

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a declarat Alexandru Arșinel.

Din fericire, actorul și soția lui s-au vindecat de coronavirus, după ce au petrecut mai multe zile internați în spital.

 

Adauga un comentariu