Scena artistica din Romania

Alexandru Arșinel și-a strigat disperarea… ”Te rog, ajută-mă că a mea Marilena…”

Publicat: 14 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Arșinel și-a strigat disperarea Te rog ajută-mă că a mea Marilena
Alexandru Arsinel si-a strigat disperarea in cadrul unui interviu oferit recent

Recent, Alexandru Arșinel a oferit un interviu cu totul și cu totul înduioșător. Cu sufletul sfărâmat, actorul și-a strigat disperarea și a spus cât de mult își dorește ca nevasta lui să își revină și să fie mai bine. Marinela Arșinel a suferit în urmă cu ceva timp un accident, iar urmările sunt extrem de grave.

Aceasta are nevoie de îngrijire în permanență deoarece nu se mai poate deplasa fară ajutor.

Alexandru Arșinel, mesaj dureros

Alexandru Arșinel este extrem de afectat de faptul că soția lui este imobilizată la pat și îi este foarte greu să se deplaseze:

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în această lumea asta, și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcături. Cu un singur lucru nu m-ai ajutat încă și îți spun în fiecare zi: „Doamne, ajută-mă”.

Și, te rog, ajută-mă ca a mea Marilena să se simtă puțin mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine.  Mă închin în fața ta, în fiecare zi, las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel în cadrul emisiunii prezentate de Dan Negru.

Alexandru Arșinel a vorbit despre tragicul accident suferit de soția lui

Actorul a povestit în cadrul aceluiași interviu despre accidentul stupid pe care Marinela l-a suferit și a rămas paralizată.

”Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rareș, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria”, a declarat Arșinel pentru click.ro.

Alexandru Arșinel a dezvăluit că este oficial pensionar

Cu ceva timp în urmă Alexandru Arșinel a mărturisit faptul că este oficial pensionar, după ce contractul său pentru funcția de consultant artistic la Teatrul Constantin Tănase nu a mai fost prelungit anul trecut, considerându-l vinovat pentru acest lucru pe Nicușor Dan, edilul Capitalei. Situția l-a supărat enorm pe artist.

“Nu m-a deranjat niciodată frigul, dar nu am o stare bună, o încărcătură fizică suficient de robustă să-mi permit mișcare prea multă… Nu prea am putere. Nu am mai fost lăsat la teatru… Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc… Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu”, a spus Alexandru Arşinel.

Nicușor Dan a anunțat că Alexandru Arșinel este, în continuare, actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase, precizând că s-au produs câteva schimbări referitor la funcția artistului de director general al instituției.

“Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase. Adică, are un contract de colaborare cu teatrul, iar contractul este în curs. Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, a anunțat Nicușor Dan.

Adauga un comentariu