Cancan ultimă oră

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a aflat că divorțează de Alina Sorescu

Publicat: 02 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Ciucu prima reacție după ce s-a aflat că divorțează de Alina Sorescu
Alexandru Ciucu divorțează de Alina Sorescu

Prima dovadă a divorțului dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu a ieșit la iveală. Echipa Antena Stars a arătat dovada că designerul i-a deschis proces de divorț soției lui. După ce s-a aflat despre separarea lor, acesta a oferit și prima reacție reporterilor Antena Stars.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, după aproape 12 ani de căsnicie, dintre care ultimii zguduiți de zvonurile despărțirii. Iată că de azi, 2 mai, ruptura e oficială și făcută publică pe portalul instanțelor de judecată, unde apare că designerul i-a intentat soției un proces pentru custodia celor două fiice.

Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a aflat că divorțează de Alina Sorescu

Pe portalul instanței de judecată se vede clar că Alexandru Ciucu a depus actele de divorț deja. După ce vestea separării a fost făcută publică, reporterii Antena Stars l-au contactat pe designer, iar acesta a răspuns și a spus că nu are nimic de comentat pe acest subiect.

„Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, a transmis Alexandru Ciucu.

Creatorul de modă i-a deschis un proces încă soției sale prin care cere program de vizită, ca să-și poată vedea cele două fete. Se pare că cei doi nu s-au înțeles cu privire la custodie.

Zvonurile cu privire la un eventual divorț între cei doi au apărut cu mult timp în urmă, dar aceștia nu au dorit să confirme sau să infirme informația, de fiecare dată când au fost contactați de reporterii Spynews.ro.

Ciucu a cerut o ordonanță președințială, deoarece își dorește să se stabilească un program de vizită pentru cele două fete pe care le au împreună. Se pare că el consideră că nu poate să-și vadă cele două minore, așa cum și-ar dori.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Italia, la Florența, și au făcut nunta în România

Totul a fost atât de minuțios organizat, încât ai fi jurat că este vorba despre o nuntă regală. Mirele Alexandru Ciucu a sosit pe domeniul Știrbey călare pe un cal alb, ca în poveștile la care, probabil, Alina Sorescu a visat, în copilărie. Mireasa nu a sosit nici ea cu vreo limuzină, ci a fost adusă de o caleașcă albă, trasă de doi cai.

„Primele emoţii le-am avut la cununia religioasă pentru că, venind pe cal, mi-era teamă să nu se întâmple cu animalul vreun eveniment nedorit şi să ajungem de la bal la spital. Mă gândeam că s-ar putea speria calul de toată mulţimea aceea de oameni, sau pur şi simplu că se găseşte vreo viespe să-l înţepe tocmai atunci. Din fericire nu s-a întâmplat nimic din toate astea. Şi apoi am aşteptat venirea Alinei. Ce moment uluitor când am prins-o de mână şi a coborât din caleaşcă pentru a merge împreună spre altar, în timp ce razele soarelui se răsfăţau în privirea celor prezenţi”, povestea, Alexandru Ciucu, pentru publicația “Nuntă cu stil”.

Adauga un comentariu