Cancan ultimă oră

Alexandru Ciucu, reacție explozivă după ce s-a zvonit că și-ar fi ținut amanta ascunsă 11 ani

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Ciucu reacție explozivă după ce s-a zvonit că și-ar fi ținut amanta ascunsă 11 ani
Alexandru Ciucu, reacție explozivă după ce s-a zvonit că și-ar fi ținut amanta ascunsă 11 ani

De curând, s-a zvonit că Alexandru Ciucu ar avea o amantă pe care ar fi reușit să o țină ascunsă 11 ani. Designerul a fost surprins în compania femeii respective și în urmă cu trei ani, atunci când. Doar că, de această dată, speculațiile vin în contextul în care el și Alina Sorescu urmează să divorțeze.

În urmă cu o zi, au apărut zvonurile potrivit cărora Alexandru Ciucu ar avea amantă, pe care ar fi reușit să o țină ascunsă 11 ani. S-a speculat că designerul ar fi avut o relație paralelă cu Oana Vlădescu, dar abia de curând, au fost surprinși împreună pentru prima dată.

Alexandru Ciucu reacționează după ce s-a zvonit că ar fi avut amantă 11 ani

Pentru că subiectul legat de viața lui personală și presupusa amantă a stârnit o mulțime de reacții, Alexandru Ciucu a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro cum stau lucrurile, de fapt. Designerul a declarat că astfel de zvonuri nu au rolul decât de a-i strica imaginea publică, iar speculațiile nu au niciun dovadă solidă, potrivit spuselor lui.

Alexandru Ciucu ne-a mai spus că a mai trecut printr-o situație similară și acum trei ani, atunci când tot așa momentul ales nu era unul întâmplător, asta pentru că, la scurt timp după ce au apărut acele zvonuri în spațiul public, Alina Sorescu a depus cererea de divorț.

„Sunt denigrări de cea mai joasă speță la adresa mea, menite să mă pună într-o lumină defavorabilă în preajma termenului de divorț pe care îl avem săptămâna viitoare. Observ, de altfel, că aceste „știri” devin repetitive, fiind lansate cu predilecție înainte de un moment important în proces. Episodul trecut, cel din 2021, a fost programat într-un moment prielnic ca motiv să poată fi depus divorțul. Asistăm la regie care a început cu cel puțin un an înainte de separare, încercându-se sistematic discreditarea imaginii mele publice, așa că, trebuie să ne mai așteptăm, din păcate, la astfel de „noutăți” și denigrări și în perioada următoare”, a declarat Alexandru Ciucu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, moment important în procesul de divorț

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu nu au divorțat încă, chiar dacă sunt separați de mai bine de doi ani. În toată această perioadă, artista și designerul nu au ajuns la o înțelegere cu privire la fiicele lor. Săptămâna viitoare va avea loc termenul în procesul de divorț și spune că este posibil ca în aceste zile să mai apară speculații și despre alte relații paralele.

Adauga un comentariu