Cultural

Alexandru Ciucu, surpriză pentru fiicele sale de Paște! Ce se va întâmplă cu acestea

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandru Ciucu surpriză pentru fiicele sale de Paște Ce se va întâmplă cu acestea
Alexandru Ciucu a vorbit despre surpriza pe care le-a pregătit-o pentru fiicele sale de Paște

Alexandru Ciucu a pregatit o surpriza  pentru fiicele sale de Paște. Acestea vor petrece sărbătorile pascale alături de tatăl lor.

Sărbătorile Pascale se apropie, iar Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis deja cum își vor petrece timpul cu cele două fiice ale lor, Carolina și Raisa. Deși nu mai formează un cuplu, ambii părinți doresc să fie alături de fete în această perioadă importantă.

Cu ocazia lansării filmului documentar despre viața și cariera lui Ilie Năstase, Alexandru Ciucu a oferit un interviu în care a abordat diverse subiecte, inclusiv planurile sale de Paște alături de fiicele sale, Carolina și Raisa.

Alexandru Ciucu, surpriză pentru fiicele sale de Paște!

Planul stabilit prevede ca fetele, Carolina și Raisa, să petreacă prima parte a vacanței de Paște cu mama lor, Alina Sorescu. Ulterior, ele se vor alătura tatălui lor, Alexandru Ciucu, pentru a doua parte a sărbătorilor, inclusiv în ziua de Paște.

Pe lângă petrecerea timpului de calitate cu fiicele sale de Paște, Alexandru Ciucu le-a pregătit și o serie de surprize. Creatorul de modă a dorit să păstreze misterul până la acel moment, dar a dezvăluit că fetele vor primi cadouri și vor participa la diverse activități interactive.

„Da, avem un plan făcut de Paște, evident, cu familia, în primul rând. Am câteva surprize pentru fete, ele vor petrece anul ăsta Paștele cu mine, adică efectiv ziua de Paște. Vacanța de Paște e împărțită în două jumătăți – prima jumătate la mami, a doua jumătate la mine, care include și ziua de Paște. Le-am pregătit niște surprize, dar nu o să le dezvălui acum. Vor fi niște surprize interactive, vom face lucruri împreună, asta e cel mai important.

Nu sunt doar niște cadouri!”, a spus Alexandru Ciucu, conform Cancan.

Alina Sorescu își dorește stabilitate pentru fiicele sale

Alina Sorescu a declarat încă de la separarea de Alexandru Ciucu că principala sa dorință este ca fiicele lor, Raisa și Carolina, să nu sufere din cauza divorțului. Preocuparea ei majoră a fost să le ofere stabilitate și liniște în această perioadă dificilă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au stabilit un program bine definit pentru a petrece timp cu fiicele lor după divorț. Fiecare părinte are două weekenduri pe lună dedicate fetelor, iar vacanțele sunt împărțite în mod egal. În timpul săptămânii, Carolina și Raisa locuiesc cu mama lor, dar au posibilitatea de a-și vizita tatăl marțea și joia, în afara weekendurilor.

De curând, Alexandru Ciucu a vorbit despre surpriza pe care le-a pregătit-o pentru fiicele sale de Paște. Cele două vor petrece sărbătorile alături de tatăl lor.

Adauga un comentariu