Cancan

Alexandru Pârgaru îi dă lovitura de grație lui Mihai Bobonete! Ce a spus „Copilul Diamant” despre juratul de la Românii au Talent

Publicat: 25 mai 2022
Alexandru Pârgaru lovitura Mihai Bobonete
Alexandru Pârgaru a rămas cu o amintire neplăcută în urma participării la emisiunea Românii au Talent

Alexandru Pârgaru, tânărul care s-a făcut de râs la Românii au Talent, îi dă o adevărată lovitura juratului Mihai Bobonete, într-un filmuleț postat pe TikTok. Tânărul, căruia i se mai spune „Copilul Diamant”, consideră că juratul de la Românii au Talent i-a stricat numărul și și-a bătut joc de el. Alexandru Pârgaru a rostit cuvinte grele la adresa lui Bobonete, considerându-l un om de nimic.

Alexandru Pârgaru este un tânăr foarte cunoscut în mediul online, iar anul acesta a apărut la Românii au Talent. Experiența acestuia la emisiunea de la Pro TV a fost însă una neplăcută, deoarece membrii juriului l-au luat în râs. În special, Mihai Bobonete, cu ajutorul căruia „Copilul Diamant” și-a făcut numărul, a fost cel care i-a stricat momentul pe scena îndrăgitului show.

Alexandru Pârgaru îi dă lovitura de grație lui Mihai Bobonete

Alexandru Pârgaru este un tânăr care impresionează lumea prin felul său foarte matur de a vedea viața. Astfel, unii spun că acesta vorbește ca un bătrân înțelept ce a primit un corp tânăr. Supranumit „Copilul Diamant”, Alexandru și-a construit o perspectivă a vieții ce este bazată pe fundamentele științei și a religiei, combinându-le cu multă logică și minuțiozitate.

Alexandru Pârgaru a devenit foarte cunoscut în România după ce a participat, în acest sezon, la Românii au Talent. Concurentul a urcat pe scena alături de Mihai Bobonete şi i se mai spune Copilul Diamant. El a suferit de o afecţiune care l-a împiedicat să se dezvolte ca un adult normal. Recent, pe o reţea de socializare, a apărut un filmuleţ în care tânărul îl pune la zid pe juratul emisiunii de la Pro TV.

Multă lume s-a amuzat de Alexandru Pârgaru după ce a urcat pe scena de la Românii au Talent. Tânărul a fost oprit de un roman pe stradă şi a fost întrebat ce părere are despre faptul că a participat la emisiunea de la Pro TV. Fără să stea prea mult pe gânduri, Alexandru Pârgaru a mărturisit faptul că Mihai Bobonete i-ar fi stricat numărul, asta pentru că l-a luat în râs.

Ce spune Copilul Diamant despre Mihai Bobonete

Redăm în continuare dialogul din filmuleţul postat pe platforma TikTok:

Cetăţean: – Ai fost la Romanii au Talent?
Alexandru Pârgaru: – Din păcate, da. Din cauza idiotului ăla de Bobonete.
Cetăţean: – Dar ce ţi-a făcut? Ţi-a făcut ceva? Că nu ţi-a făcut nimic.
Alexandru Pârgaru: – E un l#@#$u care a uitat să f#$a. Şi mi-a f#$%t mie nervii, iertaţi-mi expresia.
Cetăţean: – Păi şi de ce nu i-ai spus ceva? Trebuia să îi spui şi tu ceva.
Alexandru Pârgaru: – I-aş fi zis eu mai multe, dar mi-a fost milă de public.

Cine este Alexandru Pârgaru

Alexandru s-a născut în anul 1992. Avea doar doi ani atunci când a început să dea semne că nu se dezvoltă normal. Părinții lui erau artiști, lucrând în domeniul sculpturii și al picturii, neavând niște posibilități financiare prea strălucite.

Când a împlinit 5 ani, iar dezvoltarea lui nu s-a îmbunătățit deloc, ei au decis să-l ducă la niște controale mai amănunțite. Așa au descoperit medicii că Alexandru Pârgaru avea, de fapt, o tumoră la nivelul sistemului nervos.

Această afecțiune se numește craniofaringiom și l-a împiedicat să mai crească normal, ca orice alt copil. A trecut prin două operații dificile, prima când avea 7 ani și apoi trei ani mai târziu.
Adauga un comentariu