National

Alfred Simonis îl ia la întrebări pe Klaus Iohannis: „Interesele naționale sunt doar procente și calcule electorale“

Publicat: 04 iun. 2020
Alfred Simonis cu sigla PSD
Alfred Simonis consideră că amânarea alegerilor parlamentare e puțin probabilă

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, îl atacă dur pe președintele Klaus Iohannis. Acesta spune că Iohannis nu a promulgat legea prin care românii ar fi sărbătorit Centenarul Tratatului de pace de la Trianon. Simonis spune că, pentru Iohannis, interesele naționale sunt doar procente și calcule electorale.

„De ce NU vrea Iohannis ca românii să sărbătorească Centenarul Tratatului de pace de la Trianon??

Marele apărător al Ardealului n-a fost în stare să promulge de o lună de zile o lege prin care românii să poată celebra recunoașterea Unirii Transilvaniei cu Patria Mamă!!!! Interesele naționale sunt pentru Iohannis doar procente și calcule electorale.

Alfred Simonis îi cere să promulge legea

Dacă Iohannis mai are un dram de demnitate și încă nu a plecat la Sibiu, îi solicit să promulge de îndată legea votată de Parlament! Știm că nu e în stare să propună soluții pentru economie. Știm că singura preocupare a sa este PSD. Dar totuși, domnule Iohannis, lăsați-ne și pe noi să putem să ne manifestăm mândria națională!”, scrie Simonis pe Facebook.

Și Lucian Romașcanu l-a atact dur pe președinte

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a vorbit, joi, pe o rețea socială, despre tratatul de la Trianon și despre ce înseamnă acesta pentru România.

”Fiecare popor are momentele sale astrale, pietre fundamentale pe care se construiește permanent Patria.

Semnarea tratatului de la Trianon acum exact 100 de ani este momentul care consfințește juridic idealul românilor decis la 1 Decembrie 1918.

Să sărbătorim pentru noi și nu împotriva nimănui. Să a ne bucurăm și să cinstim memoria marilor patrioți ai momentului de atunci și să ne rugăm pentru harul și dăruirea conducătorilor de acum.

Dumnezeu să binecuvânteze România!“, scrie Lucian Romașcanu pe rețeaua socială.

Adauga un comentariu