Local

Alianța pentru Unirea Românilor prezintă, la Iași, lista candidaților la alegerile europarlamentare. George Simion, liderul AUR, va fi prezent la eveniment

Publicat: 20 oct. 2023
_____ Vizualizări 11 Comentarii
Alianța pentru Unirea Românilor prezintă la Iași lista candidaților la alegerile europarlamentare. George Simion liderul AUR va fi prezent la eveniment
Duminică, 22 octombrie 2023 AUR anunță lista candidaților la europarlamentare

Premieră pe scena politică din România. Alianța pentru Unirea Românilor prezintă, cu 8 luni înainte, lista candidaților pentru alegerile europarlamentare

Pe data de 22 octombrie, începând cu orele 16:00, în Amfiteatrul Palas Iași, George Simion, liderul partidului AUR, va fi prezent pentru a anunța lista candidaților la alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe data de 9 iunie 2023. Alături de acesta va fi și Cristian Terheș, membru al Parlamentului European. Este o premieră pe scena politică ca un partid să anunțe lista unor candidați cu un an înainte de alegeri.

Alianța pentru Unirea Românilor prezintă lista candidaților pentru europarlamentare duminică

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu 8 luni înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să facă acest lucru cu o lună sau două înainte de alegeri. Formațiunea politică face acest demers, deoarece își dorește ca toți cetățenii, precum și societatea civilă, să cunoască candidații pe care îi propune. Partidul susține faptul că românii trebuie să fie demni în Europa și în întreaga lume, iar vocea poporului trebuie auzită în plan extern și să fie orientată către interesele națiunii.

„Alegerile din 9 iunie 2024 pentru Parlamentul European sunt cele mai importante din anul electoral viitor, deoarece ele imprimă direcția pe care românii o doresc pentru România. Ele nu vor reprezenta o luptă între stânga și dreapta, între AUR și PSD și PNL, ci una între suveraniști și progresiști, între patrioți și globaliști. Vrem în Europa, dar vrem să fim europeni egali cu toți ceilalți, nu de mâna a doua. Românii trebuie să fie demni în Europa și în lume! Vocea poporului român trebuie să se facă auzită în plan extern și să fie orientată către interesele națiunii noastre. Pentru asta avem nevoie de cei mai buni reprezentanți în Parlamentul European, iar aceia sunt patrioții”, spun reprezentanții AUR.

George Simion, liderul AUR, va fi prezent și la evenimentul dedicat femeilor și familiei

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor organizează, la Iași, un eveniment special ce are ca subiect principal femeia. În cadrul întâlnirii va participa George Simion, liderul AUR, și Ramona Ioana Bruynseels.

În cadrul evenimentului va avea loc o dezbatere sinceră și deschisă, privitoare la legătura dintre sănătate și starea de bine a femeii, dar și a rolului acesteia în familie. De asemenea, George Simion, liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor, va vorbi despre „Femeie și rolul acesteia în societate”.

Printre temele interesante ce vor fi discutate în cadrul evenimentului de la Palas Mall se numără și subiecte precum „Cum pot femeile gestiona situațiile complexe la care sunt expuse în viață, muncă și familie”, dar și despre cum pot acestea găsi soluții optime în scopul îmbunătățirii vieții în familie și în societatea românească de azi, atât de expusă provocărilor timpului și transformărilor sale.

O premieră pe scena politică din România. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor anunță lista candidaților pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe data de 9 iunie 2024.

Comentarii
  • Mă cretinilor….. despre ce alegeri europarlamentare vorbiți voi ??? Păi voma asta rusească numită Haur este un partid care vrea scoaterea României din Eu și NATO…vii cereți ieșirea și vreți acolo…nemernici ce sunteți… atât derbedeul infractor simion cât și purceaua mahalagioaică trebuiau demult sa fie arestați,și să fie în pușcărie,nu pe strada să facă circ și panaramă.. Iar buhaiul șantajist nu promovează el scursurile astea degeaba…

  • Tot anul acesta aur a prezentat tot felul de candidați la alegerile de anul viitor și numai bine cînd vor anunța și celelalte partide candidații lor ăștia de la aur vor dispărea.Așa cînd ai un partid cu un șef arogant și lipsit de experiență politică care deja se vede președinte profitînd de naivitatea unor alegători

  • La partidul AUR ( Alianța Unirea cu Rusia ). sunt mulți indivizi „certați” cu legea sunt aduși. Dovezi? Sunt o mulțime de dovezi în online de mulți jurnaliști serioși.

  • Da va prezentâ toatâ gruparea ”piride ” la iași unde au organizat și marșul în varâ–iar ca invitat special sâl invite pe rujatul cu papion rareș bogdan cel care urla și el prin 2019-2020 câ el nu este rujat de mîna a doua la biruxel și tâia pensiile speciale într-o lunâ și sa dovedit a fi doar un lingâu pulitic în ciordeleul meu–

  • Mai duceti-Va la prasit la CAP voi candidatii astia AUR cu tot cu simionul Vostru. Nici in Parlamentul European din Bangladesh nu sunteti buni sa candidati analfabetilor !

  • N-am citit articolul, am deschis numai să scriu in comentarii: vă urez, Aur, să se aleagă praful de partidul vostru!

  • Noi toți care comentăm aici vă rugăm să votați PSD si PNL!! Poporul o duce bine și mai vrem încă 5 ani cu ei la conducere !!

Adauga un comentariu