Cancan

Alice Cavaleru, criticată în mediul online din cauza unui motiv absurd

Publicat: 07 mart. 2021
Alice Cavaleru cu o coroana de flori pe cap
Alice Cavaleru, sotia lui Vladimir Draghia, a primit mult hate in mediul online dintr-un motiv banal

Recent, în mediul online, Alice Cavaleru a publicat un text în care și-a exprimat nemulțumirea față de o serie de comentarii răutăcioase pe care le-a primit recent din cauza unui motiv absolut absurd. În prezent, Alice, soțul ei Vladimir Drăghia și fiica lor Zora se află în vacanță în Zanzibar.

De acolo, modelul a publicat mai multe fotografii, iar în comentariile uneia dintre ele o mulțime de „duamne”, așa cum le-a numit Alice, i-au atras atenția că s-ar fi dat cu ojă la o singură mână.

Alice Cavaleru, criticată în mediul online din cauza acestui motiv absurd

În prezent, Alice, soțul ei Vladimir Drăghia și fiica lor Zora se află în vacanță în Zanzibar. De acolo, modelul a publicat mai multe fotografii, iar în comentariile uneia dintre ele o mulțime de „duamne”, așa cum le-a numit Alice, i-au atras atenția că s-ar fi dat cu ojă la o singură mână.

„De ieri tot șterg comentariile răutăcioase ale „duamnelor” care presupun că sunt dată cu ojă doar la o mână. Oameni buni, mi-a sărit oja de la degetul arătător de când am ajuns aici pentru că m-am lovit la deget.

Între timp, am reușit să o scot pe toată deși e ojă semi și a fost un chin fără acetonă. Se și poate vedea că aveam ojă pe degetul mijlociu dacă te deranjezi să dai zoom pe poza din postare.

Alice Cavaleru, criticată în mediul online

Acum pun și dovada pentru că se pare că încă se insistă. Nu înțeleg cum sunt femeile acestea care caută nod în papură la orice și caută perfecțiunea pe Instagram. Anywayz, anunț pe calea aceasta că uneori servesc și block când le șterg comentariile ca să le scutesc de următoarele porții de realitate.

Eu nu încurajez răutatea aceasta între femei, așa că dacă vor să facă mișto de cum am eu oja sărită de pe o unghie, sau, așa cum își imaginează ele, sunt dată cu ojă doar la o mână, să o facă pe conturile lor. Primăvară frumoasă!”, a scris Alice.

Vladimir și Alice formează un cuplu din anul 2016. Perechea are împreună o fiică, Zora, în vârstă de 3 ani.

Adauga un comentariu