Alin Chirilă a spus adevărul! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Andreea Moromete la Survivor România

27 apr. 2023, 09:33,
BZI.ro, în Cancan

Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor România în ediția din 19 aprilie, care a rulat pe micile ecrane. Luptătorul MMA, care a făcut parte din echipa Războinicilor, a mărturisit că Andreei Moromete i s-ar fi „aprins călcâiele” după el, în timpul show-ului de la Pro TV. Într-o emisiune, fostul concurent a făcut o serie de dezvăluiri despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Alin Chirilă a spus adevărul.

Alin Chirilă a fost eliminat din competiția Survivor România, săptămâna trecută. Luptătorul MMA a transmis un mesaj, după ce i-a fost rostit numele în consiliu.

Alin Chirilă a spus adevărul despre participarea la Survivor România

Apoi, după ce „Războinicul” s-a întors în România, a făcut o serie de declarații în cadrul unei emisiuni de la Pro TV. Mai cu seamă, fostul concurent a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, departe de cei dragi și de condițiile în care era obișnuit să trăiască, până la participarea în show.

Printre altele, Alin Chirilă a adus în discuție și posibila „pasiune” pe care Andreea Moromete ar fi avut-o față de el, în competiție. Luptătorul MMA a dat de înțeles că acesteia i s-ar fi „aprins călcâiele” după el, în Republica Dominicană. Alin Chirilă susține că „Războinica” i-ar fi spus că îl iubește și ar fi devenit geloasă, atunci când fostul concurent a început să discute cu Lucianna Vagneti.

În emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, fostul concurent a început seria destăinuirilor referitoare la experiența din Dominicană. După ce s-a zvonit că el și Andreea Moromete ar fi fost mai mult decât amici, fostul concurent a ținut să facă lumină.

A fost un moment controversat, intens discutat de fanii show-ului de la Pro TV, cel puțin pe rețelele de socializare. Însă, chiar dacă au existat zvonurile respective, Alin Chirilă își iubește nespus de mult soția, pe Loredana. A mărturisit că este „singura femeie pentru care mi-aș da viața în fiecare minut”. În continuare, a oferit detalii despre experiența de la Survivor.

Alin Chirilă, despre comportamentul Andreei Moromete

Potrivit declarațiilor făcute de Alin, fosta polițistă ar fi avut o „pasiune” față de el și, în plus, s-ar fi implicat mai mult în prietenia lor. Fostul „Războinic” a pus piciorul în prag și a impus limite, în competiție. Când au mers în pădure, Alin Chirilă i-a spus că dorește să se distanțeze de ea, pentru că „relația noastră de prietenie nu dă bine acasă”. În plus, a mai mărturisit că Andreea Moromete i-ar fi spus că îl iubește. „Probabil ca un frate”, susține el. Apoi, ar fi apărut sentimente de gelozie, pentru că „Războinicul” a început să vorbească cu Lucianna.

„Am cu Moromete o relație de prietenie foarte apropiată. Din punctul meu de vedere, eu pot să merg cu prietenia până la un anumit punct. Pentru că am soție, pe care o respect și o iubesc, și nu-mi permit ca de la punctul respectiv să trec mai încolo. Eu m-am dus în pădure, ea a mers cu mine. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Mi-am dat seama cum se dă asta acasă.

Și în momentul respectiv, i-am spus lui Moromete: «Vezi că o să mă distanțez un pic față de tine, pentru că relația noastră de prietenie nu dă bine acasă». Ținând cont că de câteva ori mi-a spus că mă iubește. Probabil ca un frate.

Au fost câteva momente, la câteva jocuri, în care a sărit în brațele mele, efectiv. M-a luat cu picioarele așa, m-a pupat pe obraz și a spus că mă iubește. Asta fiind la jocuri, probabil că era în extaz”, a susținut Alin, la Pro TV.

Andreea Moromente ar fi avut câteva momente de gelozie

Alin Chirilă a spus adevărul în emisiunea lui Cătălin Măruță. El susține că Andreea Moromente ar fi avut câteva momente de gelozie, la Survivor. După ce a ales să se distanțeze de fosta polițistă și a început să discute cu Lucianna Vagneti, fostul concurent a sesizat o schimbare în comportamentul ei:

„Îndepărtându-mă de ea, m-am apropiat de Lucy și a început să devină geloasă. Acolo mi-am dat seama că a fost din partea ei mai multă prietenie decât din partea mea. Nu știu dacă s-a îndrăgostit de mine. Ea mi-a spus că am dezamăgit-o că nu am avut aceleași sentimente față de ea cum a avut ea față de mine”.

Atunci, bănuiește Alin, ar fi fost momentul în care Andreea Moromete a început să o nominalizeze spre eliminare pe Lucianna Vagneti: „Atunci mi-am dat seama că Moromete era geloasă și că prietenia ei era… un pic mai mult emoțională”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *