Cancan

Alin Oprea de la Talisman a rupt legătura cu familia. Copiii îl reneagă

Publicat: 06 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alin Oprea de la Talisman a rupt legătura cu familia. Copiii îl reneagă
Alin Oprea

Alin Oprea de la Talisman a rupt legătura cu familia după 22 de ani, mai exact el şi soţia sa şi-au spus ”Adio!” Amantlâcul se pare că a fost principala cauză care a dus la ruperea legăturii dintre el şi Larisa cu copiii. Recent, în familia lor, au avut loc două evenimente importante, însă… Alin Oprea nu a fost prezent.

Alin Oprea de la Talisman a rupt legătura cu familia

După ce a fost prin pe picior greşit, Alin Oprea a fost ”exclus” din familie. Pe 1 şi 2 august au fost zilele de naştere ale celor doi copii pe care îi are cu Larisa Uţa. Băiatul lui, Adi, a împlinit vârsta de 21 de ani, iar fiica lui, Melissa şi-a sărbătorit majoratul.

La petrecerea de majorat a Melissei, care a avut loc sâmbătă, au participat prietenii tinerei, fratele şi mama ei. Se pare că Alin Oprea nu a fost prezent la eveniment. Potrivit surselor D.A.S., copiii artistului nu vor să mai aibă de-a face cu tatăl lor, după ce au aflat de idilă lui cu soţia unui afacerist din Cluj.

A fost white party, iar toată lumea s-a simţit extrem de bine. Larisa Uţa s-a ocupat îndeaproape că totul să iasă perfect la majoratul fiicei sale. Şi nu doar sărbătorită a atras atenţia tuturor ci şi mama ei. Larisa a optat pentru o ţinută, formată dintr-un top şi o pereche de pantaloni, care i-a pus în evidenţă formele fără cusur.

Infidelitatea a dus la ruptura dintre cei doi

Infidelitatea se pare că afost principala cauză care a dus la ruptura dintre cei doi. Cel care a călcat pe bec se pare că ar fi Alin Oprea care ar fi avut o relaţie interzisă cu soţia unui renumit afacerist din Cluj.

Infidelitatea ar fi ieşit la iveală după ce iubita artistului ”a scăpat” în mediul online o fotografie pe care şi-a făcut-o chiar în căminul conjugal al cântăreţului. Larisa a recunoscut decorul şi, astfel, a aflat de idilă soţului ei, care ar fi început în urmă cu aproximativ patru ani.

În ultima perioadă mai multe ziare ar fi scris că Alin şi soţia ar fi fost pe punctul să divorţeze din cauza problemelor pe care le-ar fi avut Alin Oprea cu alcoolul. Chiar şi fostul său coleg de trupă, Tăvi Colen, l-a acuzat că bea până nu mai ştie de el, acesta fiind, se pare, şi adevăratul motiv al destrămării trupei Talisman.

„Alcoolul face parte din viaţa noastră, eu am văzut artiste femei care înainte să cânte pe scenă iau o gură de ceva ca să li se încălzească vocea, să le vină un pic de chef, care e problema?” declară, la un moment dat, Alin Oprea.

Alin Oprea de la Talisman a rupt legătura cu familia. Trupa Talisman s-a destrămat în 2006

Pe 16 decembrie 1996, solistul a debutat alături de Tavi Colen la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu pentru Talisman. Piesa lor de rezistenţă, „Atât de singur”, s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare ale primului lor album.

În trupă Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artişti au rupt colaborarea. Tăvi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupa şi i-a reproşat mai multe lucruri colegului său, Alin.

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiţii pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru că noi să putem continua cu această formaţie. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soţia la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea faţa ei sau că aveam altercaţii.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac şi chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prieteneşti i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiţie este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen motivele care au dus la destrămarea trupei.

Adauga un comentariu