Cancan ultimă oră

”Divorț” bombă în showbiz! Și-au spus „Adio” deși erau la un pas de căsătorie

Publicat: 02 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

”Divorț” bombă în showbiz! La puțin timp după ce au apărut împreună, bogătașul din Cluj și sexoasa prezentatoare de la Kanal D și-au spus definitiv ”adio”. Afaceristul n-a pierdut timpul și a trecut deja la alta. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite. Încurcate sunt căile dragostei! De acest lucru se pare că s-a convins și vedeta de la Kanal D care s-a despărțit de al doilea milionar în mai puțin de o lună! La scurt timp după ce s-au afișat împreună, Cristina Mihaela Dorobanțu și renumitul afacerist din Ardeal, Paul George Lung, și-au spus definitiv ”adio”. Din câte se pare, bogătașul n-a stat prea mult pe gânduri după despărțirea de vedeta de la Kanal D și a trecut rapid la alta.

Weekendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Paul George Lung într-un renumit local din Mamaia, acolo s-a relaxat în compania unor prieteni, dar și a tipesei care i-a luat locul prezentatoarei de la Kanal D. Afaceristul etala o formă de invitat și pare că a trecut extrem de ușor peste despărțirea de sexoasa prezentatoare. Cu toate că a ezitat să aibă gesturi tandre cu noua iubită, Paul George Lung pare să fie fermecat de noua parteneră. Mai tot timpul, afaceristul a etalat un zâmbet larg și părea că nu poate să-și mute privirea de la formele apetisante ale tipesei ce l-a însoțit pe litoral.

Nu-i obișnuită cu bolizii de lux!

La un moment dat, noua iubită a afaceristului din Cluj s-a indreptat spre parcarea localului, acolo unde era garată mașina de peste un sfert de milion de euro a lui Paul George Lung. După ce a pus în portbajajul Bentley-ului Bentayaga un troler, bruneta a întâmpinat dificultăți în momentul în care a dorit să închidă haionul. Puțin stângace sau neobișnuită cu mașinile scumpe, iubita afaceristului din Cluj s-a chinuit puțin până a reușit să închidă portbagajul bolidului de lux.

Cine este Paul George Lung

Tânărul care s-a iubit cu vedeta de la Kanal D deține o firmă de închirieri de mașini de lux. Și pentru o reclamă bună, Paul Lung a apelat la vedetele din showbiz-ul românesc, care au avut ocazia să se plimbe gratis cu bolizii de zeci de mii de euro. Ex-iubitul Cristinei Dorobanțu are și o firmă care produce energie electrică. Și asta nu e tot! Paul Lungu se ocupă și cu distribuirea legumelor și fructelor proaspete. Ce-i drept, tânărul pare o partidă pe cinste pentru orice reprezentată a sexului frumos.

Ghinion în dragoste!

Cristina Mihaela a devenit cunoscută publicului larg după participarea la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D. Apoi, șatena a avut o rubrică în cadrul emisiunii ”Teo Show” și ulterior a fost gazda unei emisiuni de dans, alături de Victor Slav.

Pe lângă realizările în plan profesional, Cristina era fericită și în plan personal. De șase ani trăia o poveste de dragoste cu iubitul ei, Mihai. Cei doi se gândeau serios la căsătorie și voiau să organizeze marele eveniment în vara anului 2020. Cristina și logodnicul ei locuiau împreună într-un apartament luxos din nordul Capitalei și nimic nu prevestea despărțirea bruscă. Lucrurile au luat o turnură neașteptată. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste și au ales să meargă pe drumuri separate.
La scurt timp după despărțirea de logodnicul ei, Cristina Dorobanțu a dat semne că iubiște din nou. Vedeta s-a cuplat cu un milionar din Cluj, Paul George Lung, dar se pare că nici de data aceasta n-a avut prea mare noroc și în mai puțin de o lună, sexoasa de la Kanal D și-a trecut în CV două despărțiri.

Adauga un comentariu