Cancan ultimă oră

Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Larisa: „A avut o mare implicare în spargerea trupei Talisman”

Publicat: 02 sept. 2020
ALT=«Alin Oprea, dezvăluiri din viaţa personală Larisa m-a înşelat de două ori»
Alin Oprea, dezvăluiri din viaţa personală Larisa m-a înşelat de două ori

Noi detalii uluitoare au ieșit la suprafață din cei 23 de ani de mariaj dintre Alin Oprea și Larisa. După ce s-a tot speculat că bruneta ar fi fost cea din cauza căreia s-a destrămat trupa „Talisman”, iată că după ani buni, a venit și confirmarea! În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Alin Oprea a dat cărțile pe față și a dezvăluit amănunte despre infidelitatea repetată a celei care i-a fost parteneră de viață mai bine de două decenii, cât și despre durerea pe care a trebuit să o suporte de unul singur, după ce trupa în care activa s-a destrămat din cauza persoanei iubite.

„Răspunsul este ferm DA. A avut o mare implicare în spargerea trupei Talisman. Evident că nu am spus nimănui despre asta. Am ținut în mine toată suferința un timp destul de îndelungat.” ne-a dezvăluit Alin Oprea.

Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că are dovezi incontestabile care pot demonstra faptul că Larisa i-a fost infidelă de mai multe ori. „Am dovezi pe care le voi prezenta și în instanță. E vorba de evenimentul cu cetățeanul german care a și divorțat pentru ea și cu un antrenor de Kangoo Jumps de aici, din București. Dovezile mele sunt incontestabile, din mai multe surse evidente și video, și audio și scris, și mesaje.” a spus Alin Oprea.

De ce au mutat divorțul la tribunal

Alin Oprea susține că deși stabilise cu Larisa ca divorțul să fie unul pe cale amiabilă, potrivit spuselor sale, atitudinea soției s-a schimbat total pe ultima sută de metri, fiind de părere că la mijloc au intervenit interesele financiare.

„Când ea a intentat în primă instanță divorțul notarial, noi am stabilit prin cererea de la vremea respectivă un divorț amiabil din toate punctele de vedere și revenirea ei la numele de fată, la Uță. După 30 de zile am avut o perioadă de reflexie dacă vrei sau nu mai vrei, iar în momentul în care ne-am întâlnit la notariat a refuzat să semneze actul de divorț pentru că nu i-aș ceda eu numele.” ne-a mai spus Alin Oprea.

Oana Roman, dezvăluiri incredibile despre divorțul lui Alin Oprea de soția sa

Oana Roman a făcut dezvăluiri incredibile despre divorțul lui Alin Oprea de soția lui. Aceștia din urmă s-au despărțit după o căsnicie de 23 de ani. Oana Roman spune că Alin Oprea și-a iubit foarte mult soția, însă faptul că Larisa a plecat în Anglia cu copiii a fost un factor decisiv în despărțire.

Oana Roman, dezvăluiri despre divorțul dintre Alin Oprea și soția sa. Cine este de vină, de fapt

Știrea că Alin Oprea divorțează după 23 de ani a picat ca un trăsnet în showbizul românesc. Acum, despre cei doi ies la iveală tot felul de informații date de către apriopiații cuplului. Una dintre aceste cunoștințe care s-au decis să vorbească este Oana Roman. În opinia acesteia din urmă, vinovată de destrămare ar fi Larisa, soția cântărețului.

„Eu cred că 99% dintre femeile care divorțează spun această frază. Nu mi se pare ceva ieșit din comun. Toate spun la fel. (…) Eu îl știu pe Alin. Nu am mai vorbit demult cu el. Sunt prietenă și cu Tavi Colen. Foarte bună. Eu știu că acolo au fost tensiuni când s-a destrămat trupa. (…) Ea ar fi fost cauza principală a spargerii trupei Talisman. Ea l-ar fi influențat pe Alin să nu mai colaboreze cu Tavi deși ei erau într-o perioadă de mare-mare succes”, a spus Oana Roman.

Alin Oprea și-a iubit mult soția

Totodată, Oana Roman a ținut să precizeze cât de mult și-a iubit Alin Oprea soția și este de păîrere că ruptura s-a produs înaintea plecării la Londra a Larisei. Aceasta a plecat cu copiii la studii.

”A iubit-o foarte mult, a ținut cont de sfaturile ei. Erau foarte frumoși. Momentul în care ea a decis să plece cu copiii, a făcut clar că acolo a fost o ruptură mai veche. Nu pleci așa peste noapte (chiar dacă este vorba despre studiile copiilor). Și eu am intrat la o școală importantă în Paris și nu a venit nimeni după mine. Nici măcar mama.

Oana Roman îl înțelege pe Alin Oprea

M-am dus singură, frumos. Există cămine speciale foarte ok unde stau (adolescenții minori care studiază în afară). Eu nu pot să-mi permit să speculez. Mă dar lași un bărbat singur, o lună, două, trei, cinci, șapte, nouă. Pe bune acum. Un an? La ce te aștepți? E bărbat. E încă tânăr. Nu știu ce să zic. Nu știu dacă e adevărat sau nu, dar așa, omenește, gândind din afară. Stă bărbatul ăla singur atâta timp?”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

Adauga un comentariu